Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez fogyatékosság?
21 éves fiú vagyok. Soha nem volt még senkim sem, nem is próbálkoztam. Anno lett volna lehetőségem barátnőt szerezni, de nem érdekelt még a dolog. Az utóbbi néhány évben viszont igen, de nincs rá lehetőségem.
Ezekből adódik, hogy soha nem is csókolóztam még, ebből az is értetődik, hogy szűz vagyok. Lányokat még nem igazán érintettem. El sem tudom képzelni, milyen párkapcsolatban élni. Hogy kell egy nővel "bánni".
Sokszor végzek önkielégítést, szóval nem a szerszámmal van a baj.
Szerintetek mi lehet a betegségem? Aszexuális vagyok, vagy valami más fogyatékosságom van?
Megelőlegezek néhány választ:
- járok társaságba
- járok bulizni
- folyamatosan ismerkedek új emberekkel
- nem vagyok csúnya, igénytelen, bunkóparaszt, buta
Hány éves vagy? 21? Hidd el nekem nem maradtál le semmiről. És baromság, hogy ne maszturbálj, maszturbálj nyugodtan. Nem azért nincs még senkid, mert maszturbálsz.
Egy a lényeg, legyél laza, ne akarj görcsösen barátnőt szerezni. Rengeteg időd van még erre.
Ja értem, szóval mégiscsak számít a kinézet... Pedig minden lány azt hangoztatja, hogy nem. :)
Más: ez a rengeteg időd vagy bullshit annyira unalmas már... Nyugdíjas koromig tényleg rengeteg időm van, de ki a rák akar vén korára találni valakit? Míg más fiatalon kiélvezi az életnek effajta örömeit, én csak tehetetlenül nézem, hogy elszáll előttem a fiatalkorom.
"Ja értem, szóval mégiscsak számít a kinézet... Pedig minden lány azt hangoztatja, hogy nem. :)"
És erre ennyi idősen még nem jöttél rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!