Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a legnagyobb testi fogyatékosság, amit még el tudnál fogadni, ha a párodról lenne szó? Vagy fordítva: mi az, amit már nem?
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 18:39
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem lehet tudni. És erre senki nem készül,mert mindenki reméli,hogy ilyen soha az életben nem következik be. A dolog akkor dőlne el, amikor megtörténne a baj.
2/6 anonim válasza:
Nekem most lett megműtve az elég durva tölcsér mellkasom (6 cm vastag volt csak ott a mellkasom) meg a cicijeim is kicsik és gerincferdülésem is van a tölcsémellkasból kifolyólag. Párom elfogadott így. :) És volt még vakbél műtétem szal van egy olyan hegem meg a térdemen pár növés miatt csík meg szemüveges is vagyok. :D
3/6 anonim válasza:
ami van rajta "testi hiba",azt ugy fogadtam el ahogy van,sőt,még szeretem is...ami kapcsolat közben keletkezik...ha szereted,akkor nem kérdés...és onnantol nem fogyatékosság,hanem olyan tulajdonság,ami nem hétköznapi,és azzal együtt imádod...
ha ilyen miatt van vége,akkor sosem szeretted igazán
22/L
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Elsősorban nem úgy értettem, h ha a kapcsolat alatt történne vele valami, hanem ha eleve úgy ismernéd meg!
2009. júl. 7. 16:17
5/6 A kérdező kommentje:
Ja, meg nem olyanra gondoltam, h egy csúnya heg, vagy anyajegy vagy mittomén, hanem amit mások is látnak..
2009. júl. 7. 16:18
6/6 anonim válasza:
háth dúhkitörésest nemnaogyon mertmég vér folyna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!