Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez fogyatékosság?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez fogyatékosság?

Figyelt kérdés

21 éves fiú vagyok. Soha nem volt még senkim sem, nem is próbálkoztam. Anno lett volna lehetőségem barátnőt szerezni, de nem érdekelt még a dolog. Az utóbbi néhány évben viszont igen, de nincs rá lehetőségem.

Ezekből adódik, hogy soha nem is csókolóztam még, ebből az is értetődik, hogy szűz vagyok. Lányokat még nem igazán érintettem. El sem tudom képzelni, milyen párkapcsolatban élni. Hogy kell egy nővel "bánni".

Sokszor végzek önkielégítést, szóval nem a szerszámmal van a baj.

Szerintetek mi lehet a betegségem? Aszexuális vagyok, vagy valami más fogyatékosságom van?

Megelőlegezek néhány választ:

- járok társaságba

- járok bulizni

- folyamatosan ismerkedek új emberekkel

- nem vagyok csúnya, igénytelen, bunkóparaszt, buta

2011. máj. 6. 20:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd abba az önkielégítést és akkor kénytelen leszel a szexuális energiáidat máson levezetni
2011. máj. 6. 20:30
 2/16 A kérdező kommentje:
Ez most olyan, mintha azt mondtad volna, hogy ne lélegezz.
2011. máj. 6. 20:31
 3/16 anonim ***** válasza:

lehet meleg vagy :D

am nem lehetsz aszexuális, mert kívánod a szexet ezt bizonyítja a sok önkielégítésed. Más fiúknak se jön össze acsaj függetlenül, hogy milyen a külsejük.

Lehet, hogy jársz társaságba, csak nem nyitsz, ma már ugye a csaj udvarol, szóval ragadd meg az alkalmat és ne LÉGY nyuszi :D

2011. máj. 6. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
ha vacsora előtt bekajálsz nem fogod már kívánni a vacsorát (első vagyok)
2011. máj. 6. 20:36
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem vagyok meleg... :)

Utolsó: azért nem ugyanaz a kettő.

2011. máj. 6. 20:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem értem mi a betegség. Meg mi az hogy nincs rá lehetőséged? Hát teremts! Fiú vagy, a te dolgod, hogy lehetőséget teremts egy párkapcsolatra. Ne ilyen hülyeségeken gondolkozz, hogy milyen kitalált betegséged van, hanem azon hogy hogy hódítsd meg azt a lányt, aki tetszik. Ha majd oda kerülsz, akkor tudni fogod, hogy hogy kell bánni egy lánnyal. Ha nem akkor nézd a barátaidat, filmeket, és tanulj belőle. Legyél udvarias, figyelmes, előzékeny, a többi meg eltanulható, meg magadtól rájössz. 21L
2011. máj. 6. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:

Na ez egy érdekes dolog, mert Én is így voltam vele, majd javítottam rajta és visszaestem.

Iszonyatosan sokat és nagyokat csalódtam a Nökben. Úgy gondoltam, hogy az általam megszokott életformát nem kell elrejtenem, mert valaki azt szereti majd meg benne aki vagyok.... hát eröteljeset tévedtem. A legdurvább az volt, amikor azért szakított Velem a lány, aki ugye szerelmes volt belém...... mert nem a szép családi bmw-vel jártam elé olykor vagy hozzájuk, barátnöihez, hanem azzal a Transittal, amivel a pénzt kerestem.

Ez teljesen lerombolta az önbizalmam és azóta is azokat vonzom be, akik észre sem vesznek mindaddig, ameddig meg nem tudják valakitöl, hogy mennyim van.

Undorító, szánalmas és kiábrándító és aki azt mondja, hogy mindez nem számít, az hazudik.

Mindenknek jól esik és alapból szimpatikusabbá tesz egy Férfit, ha bizony hazafurikázza azt a popót és a gyorskajálás sem sajtoskifliböl, párizsiból, meg kakaóból áll. Képmutatónak kell lenni ahhoz, hogy elfogadjanak???

2011. máj. 6. 21:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Küldj egy képet és megmondom hol a baj 22L
2011. máj. 6. 21:45
 9/16 anonim válasza:
tegyel fel kepet magadrol!!
2011. máj. 7. 01:08
 10/16 anonim ***** válasza:

"Képmutatónak kell lenni ahhoz, hogy elfogadjanak???"

Igen. Tahónak pedig, hogy sikeres legyél. Sajnos.

2011. máj. 7. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!