Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Leszoktassam magam az orálszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszoktassam magam az orálszeretetemről?

Figyelt kérdés
Nem tudok úgy elképzelni egy tartós kapcsolatot, hogy nincs kölcsönös orális kielégítés. Mi a megoldás, irtsam ki ezt a vágyam?
2011. máj. 6. 17:21
1 2
 11/18 anonim válasza:
Ezt a lánnyal bexéld meg!!!
2011. máj. 6. 18:14
 12/18 A kérdező kommentje:
mik a rávezetés módjai? Mit takar a kellő odafigyelés, türelem?
2011. máj. 6. 18:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Irigylem akinek ez a legfőbb problémája az életben, hogy van-e orál vagy nincs orál.
2011. máj. 6. 18:29
 14/18 A kérdező kommentje:
neked is lehetnek olyan problémáid, amik felett más lazán átsiklik.
2011. máj. 6. 18:36
 15/18 anonim ***** válasza:

18:05 vagyok

Hány évesek vagytok?

A lényeg a kommunikáció. Beszéljetek róla, de ne erőltesd. Engedd, hogy magát vegye rá, mert örömet akar neked okozni. Ha pedig megteszi, dicsérd végig, ég akkor is ha nem olyan jó.

2011. máj. 6. 18:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Én pl egyáltalán nem szeretm csinálni, de tudom h a barátom odavan érte, ezért megteszem. Viszont én is szeretem mikor ő csinálja nekem, és szerintem úgy tiszta ha oda-vissza működik.
2011. máj. 6. 19:27
 17/18 A kérdező kommentje:

volt olyan barátnőm, aki azt mondta, hiába jó neki, hogy nyalom, inkább ne nyaljam, hogy kvittek legyünk, mert az tuti, hogy ő sosem fog "leszopni"

magától is megvonta az élvezetet, csak nehogy azt akarjam, hogy "leszopjon"

2011. máj. 6. 19:51
 18/18 anonim ***** válasza:
én imádom csinálni és a Párom <3 is nekem. Sose volt gondom vele.
2011. máj. 6. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!