Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek hogy a páromat leszoktassam akábitószerröl?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem lassan már 5 éve eggyütt élünk.Kb 1 honapja hogy eljárkál itthonrol.Elöször hazudozott de aztán bevallotta az igazat és megigérte többet nem csinálja.Leültünk és megbeszéltük de azota mégegyszer megtörtént.Tanácstalan vagyok,és félek hogy ezmiatt elveszitem.
2009. nov. 21. 21:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Hívj zsarut.
2009. nov. 21. 21:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

nos azt garantáltan ne tedd

ma az országban sajnos nagyon kevés hely van, ahol kezelik úgymond a függőséget, de nézd, ha csak 1 hónapja áll ez fenn, akkor még azonnal közbe kell lépni,. mert 1 hónap alatt nem alakult ez még ki annyira súlyosan. ne várj többet! később akár lehetetlen is lesz. Ez a rendőrösdi csak arra jó, hogy legyen egy ügye, de a probléma nem fog megoldódni, keress addiktológust, lehetőleg magánban persze, mert a "hivatalos" ellátások katasztrófálisak

2009. nov. 21. 21:14
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Jelentsd fel XD
2009. nov. 21. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2009. nov. 21. 21:23
 5/14 thedani ***** válasza:
Azért jó lenne tudni, hogy milyen drogot használ? Ha csak füvet akkor avval ne törődj, ha meg már kemény drogokat akkor irány a leszokoda vagy rámegy az életetek.
2009. nov. 21. 21:44
 6/14 A kérdező kommentje:
mostanában higitót, és ez elég undorito szerintem
2009. nov. 21. 21:52
 7/14 thedani ***** válasza:
79%

Szipuzik, az nagyon szét tudja b@szni az agyat. De nagyon nem kemény drog. Neked kell vele beszélned és ha érted nem rakja le akkor hagyd el, ha rajta marad akkor le van húzva a klotyón az élete

V.D.

2009. nov. 21. 22:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Válaztás elé állitottam.ha mégegyszer megteszi szakitok.De 5 év nem kevés idö.Sok emlék köt össze minket
2009. nov. 21. 22:21
 9/14 anonim ***** válasza:

pszichoterápia (nem pszichológusra vagy pszichiáterre gondolok, hanem pszichoterapeutára)

[link]

2009. nov. 21. 23:33
 10/14 anonim ***** válasza:

ja, még annyit, hogy a lehető legrosszabb megfenyegetni azzal, hogy elhagyod.

a kábítószer egyfajta menekülés. melyik ember menekül? aki fél valamitől.

te meg fogtad magad, és raktál neki még egy dolgot a listához, amitől retteghet. szerinted ez leszoktatja? nem valószínű, inkább még jobban titkolni fogja előtted. és ha eddig úgy érezte, számíthat rád, ezzel ezt a kis stabil pontot is kivetted az életéből.

szerintem gondold át, mi a célod.

persze, megértem, ha elhagyod, nem vagy köteles felvállalni a problémáit. de ha úgy döntesz, segítesz neki, akkor érte tegyél, és ne ellene.

de a legjobb, ha szakembert kerestek. mert ezt a számítógép előtt senki nem fogja tudni neked megoldani.

2009. nov. 23. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!