Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Leszoktassam magam az orálszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszoktassam magam az orálszeretetemről?

Figyelt kérdés
Nem tudok úgy elképzelni egy tartós kapcsolatot, hogy nincs kölcsönös orális kielégítés. Mi a megoldás, irtsam ki ezt a vágyam?
2011. máj. 6. 17:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem kell kiirtani, csak kezeld a helyén.
2011. máj. 6. 17:25
 2/18 anonim ***** válasza:
Inkább szeressétek egymást orálisan, az élvezetesebb.
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem. Csak légy türelmes azzal aki nincs oda érte, mert ha erőltetted esély sincs rá h megszeresse.
 4/18 A kérdező kommentje:

kezeljem a helyén? hogy érted?

szeressük egymást orálisan? hogy érted? én is úgy gondoltam, hogy szeretetből csinálnánk, csak ha nincs, mondjuk 40-50 évig, akkor meghülyülnék.

2011. máj. 6. 17:26
 5/18 anonim ***** válasza:
Attól függ! Ha az orális kielégítés normális keretek között mozog, akkor felesleges. Viszont ha köszönés helyett is kinyalod/leszopod a barátnőd/barátod, akkor nem árt kicsit visszafogni magad.
2011. máj. 6. 17:27
 6/18 A kérdező kommentje:
van akivel hiába vagyok türelmes, sose csinálja
2011. máj. 6. 17:27
 7/18 A kérdező kommentje:

"köszönés helyett is kinyalod/leszopod a barátnőd/barátod"

Erről nincs szó. Csak azt mondtam, ne legyen az, hogy soha nincs.

2011. máj. 6. 17:28
 8/18 anonim ***** válasza:
De nem értem a problémád. Ha soha nem kapod meg, akkor megbeszéled, ha nem hajlandó rá hát dobod, mert nem illetek össze szexuálisan. Az emberek többsége hajlandó az orálra, ezek többsége pedig élvezi is.
2011. máj. 6. 17:50
 9/18 A kérdező kommentje:

De ezért olyan parasztság dobni valakit, hisz én se vagyok hibátlan. Ugyanakkor nincs más választás.

Hát, nem tudom, szerintem sok nő nem szereti, ha a szájába élveznek. (Pedig, az úgy adná magát.) A nők többsége szerinted szereti? Nem hiszem.

Az tényleg igaz, hogy a fiúk többsége szeret nyalni.

2011. máj. 6. 17:54
 10/18 anonim ***** válasza:
Kellő odafigyeléssel és türelemmel elérheted a célod. Lehet, hogy sok lány nem akarja csinálni, de ha igazán szeret megteszi. Azért attól óvd meg, hogy már elsőre a szájába akarsz élvezni. Azzal mindent elronthatsz. Csak szépen lassan, fokozatosan..
2011. máj. 6. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!