Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak meg akart fektetni? Lent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak meg akart fektetni? Lent bőv.

Figyelt kérdés

4-5 hónapja ismerem,eddig 2x voltam náluk,és a második alkalommal smároltunk. Egy szórakozóhelyre járunk,és ha nem mennék oda,akkor nem látnám. Amióta smároltunk,nem keres,nem ír,én írtam rá,ha nem írnék rá,akkor nem beszélnénk,a discoban is csak néz,de nagyon feltűnően,felül a lépcsőre,és onnan is. Ha ránézek,akkor nem néz el,mindig én szoktam elnézni,szerintem szemezni szeretne,vagy nem tudom. Ha elmegy mellettem,mindig a szemembe néz mélyen,és mosolyog. Általában én szoktam hozzá oda menni köszönni,párszor jött oda ő. 1x azt hiszem. De a discoban folyton néz,ha táncolok akkor is,mindig. Hívtam táncolni,mondta hogy nem,de msnen meg beszéltünk,és 2x mondta azt,hogy azért nem csajozott,mert nem mentem oda hozzá. A haverjai is nagyon szoktak nézni,és a múltkor is a srácok már mentek volna,erre a gyerek meg vissza húzta őket. A ruhatárnál is lelehet ülni,ott ültem,és nézett akkor is. De nem ír rám,nem jön oda,nem tudom mit érez,vagy hogy mit csináljak,és volt mikor bunkó volt velem,vagyis csak azt a becenevet mondtam neki,amit csak a nagyon közeli haverjai mondhatnak neki,és kicsit hevesebben reagált rá. Állandóan néz,és haverom múltkor majdnem oda ment hozzá,hogy jöjjön már oda hozzám,és kezdjen velem valamit,mert már rossz nézni. Szerintem a múltkor amikor vissza húzta a haverját,akkor rólam mondott valamit,mert már nagyon türelmetlenek voltak,és mikor a discoból mentem ki,és mondtam hogy még csak 4:30 van,akkor azonnal felém nézett. Meg ül a hangfalon,és néz. Volt mikor egy másik csajjal beszélgetett,meg oda hajolt hozzá,ilyenek,közbe meg hátra nézett rám. De nem rólam mondott neki valamit,szerintem azt nézte,hogy féltékeny vagyok e?!

16L / 18F

2011. máj. 6. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyszer már leírtam, hogy igen.
2011. máj. 6. 15:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyít, de nem vagyok benne biztos. De hogy felejtsd el őt és ne foglalkoz vele azt nagyon jól tudom tanálni neked. Meg hagyd a discoban való szerelmeskedést, mert az nem szerelemXD
2011. máj. 6. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
tanácsolni neked*
2011. máj. 6. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy arra számított, hogy könnyű préda leszel, és te mászol rá. Nem jött be, most "stirol".
2011. máj. 6. 15:33
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem a discoban smároltunk. :)

Hát.. lehet arra számított,de akkor sz*pta. :$

2011. máj. 6. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Keress mást! Szerintem nem csak én látom így.
2011. máj. 6. 15:40
 7/9 harcosangyal ***** válasza:
Őszintén szólva kétlem, hogy a discoból komoly párkapcsolatot lehetne összeszedni...
2011. máj. 6. 17:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Ott csak megláttam még hónapokkal ezelőtt,azóta is jóban vagyunk. Nem egy dilis fiú,tök normélis,csak nem tudom mit érez.
2011. máj. 6. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
De akkor is a discoban csináljátok. Ott szórakoznak, kikapcsolodnak az emberek és NEM KOMOLYAK. Nem tudod melyik része nem érthető, de ha nem érted akkor leírhatom érthetően. Miért nem keresel mást? Nem éri meg ez.
2011. máj. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!