Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak le akart fektetni?
Figyelt kérdés
Diszkóban voltunk barátnőmmel. Csak ketten mentünk. Hamar akadt társaságunk, mivel egy csoport fiú odajött hozzánk. Ebből a csoportból mindössze két fiút ismertem, egyet pedig látásból. Az egyik fiú közeledni kezdett felém, mint aki akar valamit. Egyszer csak megkérdezte, hogy ismerkedűnk? Én meg rávágtam, hogy tőlem (tudom, paraszt válasz volt, de épp azelőtt akasztott ki valaki). Aztán bemutatkozott, és is mondtam a nevem, s ezután kezet csókolt. Erre én ellöktem egy kicsit, hogy ne bohóckodjon ilyen kézcsókolásokkal. Na de ezután megint közeledett, együtt táncoltunk, már amennyire a diszkóban lehet. Még a medálomat is megnézte. És egyszer csak közelebb hajolt hozzám és megkérdezte, hogy nem akarok-e eltölteni vele egy éjszakát? Én intettem a fejemmel, hogy nem. Aztán mondta, hogy csak egyet, megint megráztam a fejem. Ezután megint próbált közeledni, de én mindig ellöktem magamtól. És egyre nehezebben tudtam távol tartani magamtól. Aztán egyszer csak mind kimentek, a fiúk, kivéve egyet, és mi kb 15 perc után hazajöttünk. Tehát a kérdésem az lenne, hogy tényleg csak egy éjszakát akart eltölteni velem?
Szia! Hát szerintem elég egyértelműen mondta, hogy csak ennyit szeretne. Nézd, legalább ő korrekt volt, megmondta mit akar, nem hazudozott mindenről.
2010. márc. 6. 20:50
2/14 anonim válasza:
eléggé egyértelmű ahogy leírtad.
2010. márc. 6. 20:51
3/14 anonim válasza:
Igen, szerintem egyértelmű volt, ki is mondta.
2010. márc. 6. 20:51
4/14 anonim válasza:
igen!
jól tetted h nemet mondtál!!
a múlt héten pont dettóra ez volt velem!és áldottam az istent mert utána hallottam h az a srác meghúzott 1másik csajt és kiszakadt a gumi:/
szal kitudja ha igent mondok lehet most terhes lennék:S
nagyon okos voltál!!!:)
17/L
2010. márc. 6. 20:59
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Azt tudom, hogy jól döntöttem, efelől kétségem se volt. Az egyetlen probléma, hogy azóta sokszor gondolok rá...Mert nekem nagyonis bejött, mig rá nem kezdett a lefektetős dumára. Tudom, hogy ő mit akart, de én szeretnék tőle többet. Lehetséges ez?
2010. márc. 6. 21:05
6/14 anonim válasza:
teljesen korrektül feltette a kérdést egy kulturáltabb formában: dugunk?
Mégis mire gondoltál, főleg amikor azt mondta, hogy csak egyet?
Lehet, hogy ha úgy sikerül az este, akkor felvetette volna,, hogy ezt akár rendszeresíthetnétek, vagy akár valami mélyebbel is megpróbálkozhatnátok; az is lehet, ha nem csak táncigálsz vele/körülötte (ami valljuk be, csak alkalmi partner felszedésére alkalmas, ismerkedésre rohadtul nem, ahhoz tán olyan szituáció kéne, ahol beszélgetni is lehet), hanem közlöd vele, hogy szívesen ismerkedsz vele, de ettől még biztos lehet, hogy nem fog ma megfektetni, tehát ennek fényében döntsön, akkor az is lehet, hogy ő is vált, és másképp áll hozzá.
2010. márc. 6. 21:08
7/14 anonim válasza:
Szia! Első válaszoló vagyok. Hát lehetségesnek lehetséges, sosem lehet tudni, hogy akar-e komolyabb kapcsolatot, csak a kérdés az, hogy neked menne-e úgy, hogy tudod, hogy tulajdonképpen másnál is bepróbálkozhat így. Bár engem nem tántorítana el egy kapcsolattól az, ha valaki így előtte bepróbálkozik nálam, mert ez nem azt jelenti, hogy meg fog csalni, vagy hogy csak ennyire kellek neki. Szóval kérdezz rá :)
2010. márc. 6. 21:10
8/14 anonim válasza:
ha mondjuk azt mondtad volna (akár egy kis tánc után), hogy jó ismerkedjünk, de ezt itt a hangos táncparketten úgyse lehet, tehát vonuljunk félre valahova, ahol beszélgethetünk is nyugodtan, akkor lett volna esély.
A leírásod alapján semmi jelzést nem adtál, hogy te nem csak egyéjszakást keresel, innentől kezdve ő meg úgy gondolta, hogy egy próbát megér.
2010. márc. 6. 21:11
9/14 anonim válasza:
Én nem értem az ilyen férfitársaimat. Miért akarna csak egy éjszakát? Előre tudja, hogy rossz lesz??? 30/F
2010. márc. 6. 21:15
10/14 anonim válasza:
Utolsó! Szerintem azért, mert fél, hogy a lány beleszeret és ő nem akarja lekötni magát. Más okot nem igazán tudok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!