Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg csak le akart fektetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak le akart fektetni?

Figyelt kérdés
Diszkóban voltunk barátnőmmel. Csak ketten mentünk. Hamar akadt társaságunk, mivel egy csoport fiú odajött hozzánk. Ebből a csoportból mindössze két fiút ismertem, egyet pedig látásból. Az egyik fiú közeledni kezdett felém, mint aki akar valamit. Egyszer csak megkérdezte, hogy ismerkedűnk? Én meg rávágtam, hogy tőlem (tudom, paraszt válasz volt, de épp azelőtt akasztott ki valaki). Aztán bemutatkozott, és is mondtam a nevem, s ezután kezet csókolt. Erre én ellöktem egy kicsit, hogy ne bohóckodjon ilyen kézcsókolásokkal. Na de ezután megint közeledett, együtt táncoltunk, már amennyire a diszkóban lehet. Még a medálomat is megnézte. És egyszer csak közelebb hajolt hozzám és megkérdezte, hogy nem akarok-e eltölteni vele egy éjszakát? Én intettem a fejemmel, hogy nem. Aztán mondta, hogy csak egyet, megint megráztam a fejem. Ezután megint próbált közeledni, de én mindig ellöktem magamtól. És egyre nehezebben tudtam távol tartani magamtól. Aztán egyszer csak mind kimentek, a fiúk, kivéve egyet, és mi kb 15 perc után hazajöttünk. Tehát a kérdésem az lenne, hogy tényleg csak egy éjszakát akart eltölteni velem?
2010. márc. 6. 20:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van. Még én vagyok a hülye. Hogy gondolhattam, hogy egy ilyen alak bármit is akarna tőlem a szexen kiűl??
2010. márc. 6. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:

lehet megsértődni, de mit tettél annak érdekében, hogy ne csak azt akarja? A srác egyértelműen ilyen hozzáállással ment oda, ezt elég érthetően ki is fejtette, te meg semmivel nem terelted át a dolgot az ismerkedés részre, hanem hagytad egy darabig a dolgokat ebbe az irányba menni, aztán amikor már választani kellett, akkor kikosaraztad.

Ebből ő számára annyi jött le, hogy bepróbálkozott egy lánynál egy kis alkalmira, aki az ilyen irányú közeledésre láthatóan vevő volt, de aztán mégse, tehát bukta.

Hol is volt ebben az a rész, amikor hirtelen rá kellett volna döbbennie, hogy jé, nem csak megdugásra kéne hajtania, ha nem inkább az ismerkedésre? Sehol.

Nem megsértődni kell, hanem tanulni a dologból, hogy amikor legközelebb odajön egy ilyen szépfiú, akkor hogyan lehet úgy kezelni a helyzetet, hogy az általad választott irányba menjenek a dolgok

2010. márc. 6. 21:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Igazad van. Köszi a választ. Remélem, ha még lesz ilyen, akkor majd jobban tudom kezelni a helyzetet.
2010. márc. 6. 21:36
 14/14 anonim ***** válasza:

lehet még ha vmikor találkoztok összejöhet végül is azért ment oda mert tetszettél neki de ne éld bele magad:)

21:29-->köszönöm abból amit írtál még én is tanultam:)

2010. márc. 6. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!