Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akart fektetni, nem hagytam magam sőt elbántam vele. Mit gondolhat rólam?
Figyelt kérdés
a hétvégén buliba voltunk összeismerkedtem egy sráccal.beszélgettünk mondta h agyon kiégett és hogy megy haza nincs e kedvem elmenni vele és nála iszogatni,dumálni.mondtam h beszélgetni szivesen elmegyek de ha mást akar akkor felejtse el...hát elmentem és persze(ki gondolta volna)mást akart nem csak dumálni .kavartunk..az még oké volt aztán elkezdett vetköztetni de nem hagytam magam.viccesen mindig kitértem a dolog alól meg kergetőztünk.aztán még megcsókolt hátha lehet valami én meg ugy megharaptam a száját h vérzett erre hivott barátnőm hogy jön értem és otthagytam.ez most nekem ciki vagy neki?gondolhatja h egy ribanc vagyok?2009. dec. 28. 23:46
2/9 anonim válasza:
te az elején megmondtad, mihez tartsa magát
ha nem értette meg, az az ő baja
3/9 anonim válasza:
ribanc?:O
királylány vagy!jól odavágtál neki!előre megmondtad hát ennyi : D
5/9 anonim válasza:
Te is tudtad szerintem, hogy nem beszélgetni hív fel, nem kellett volna felmenned és akkor nincs ez a galiba.
De az tök jó, hogy tartottad magad és nem adtad be a derekad neki!:)
6/9 anonim válasza:
tudtad te is miért hív fel..., csak akartál szórakozni vele kicsit. Amúgy most nem gondol semit, csak mérgelődik, hogy egy csaj elbánt vele.
8/9 Azeriel válasza:
HÁT ezen majd behaltam Grat Csajszi !! ^^ és ne foglalkozz vele mit gondol az idióta csicskája xD
9/9 A kérdező kommentje:
valamilyen szinten tudtam h mit akar de mertem hinni h nem csak arra kellek neki mert sajnos mostanában soxor fordul elő..másra se kellek senkinek szar érzés..megint csalódnom kellett!
2009. dec. 29. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!