Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem képes egy nő béketűr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képes egy nő béketűréssel elviselni az elutasítást?

Figyelt kérdés

Ha pl. odajön, és elkezd nyomulni rám, de kiderül, hogy abban a hónapban én lennék neki az 3., akivel le akar feküdni, és ezek után a szemébe mondom azt, hogy kösz, de nem kellesz, akkor miért borul ki ennyire az illető nő?

Mintha a férfinak nem lehetnének elvárásai az érzelmekkel kapcsolatban ugye.

2011. máj. 4. 15:42
 1/8 szamóca. ***** válasza:
100%

most akkor cseréld fel a neveket, és válaszolj te is.

miért nem érti meg egy pasi ha azt mondom, nem?:D

nalátod...

egyébként nem tudom, én alapvetően nem is nyomulok, ha mégis összeakadok valakivel akivel jó lenne és kiderül hogy ő mégse, akkor már csak a büszkesgem miatt sem kezdek el pattogni, hanem emelt fővel vigyorogva távozom... legalább már azt ne tudja hogy mennyire összetört:D

2011. máj. 4. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
44%
Kifogtál egy érzékeny r....bancot.
2011. máj. 4. 15:45
 3/8 A kérdező kommentje:

szamóca

Én mindig is intelligensen viseltem az elutasítást.

2011. máj. 4. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés általánosítás, szamóca azért írta, hogy cseréld fel, mert mindkettő az.
2011. máj. 4. 15:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, a kérdés nem általánosítás, mert nam azt írtam, hogy "a nők", hanem "egy nő".
2011. máj. 4. 16:00
 6/8 szamóca. ***** válasza:

mint határozatlan névelő, ergo kivetítetted.

azt hogy éppen a juliska akit te tegnap elutasítottál mért nem bírja, tőle kérdezd én nem tudhatom. de én is jól viselem az elutasítást - legalábbis látszólag, és most ez számít.

2011. máj. 4. 16:34
 7/8 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember nehezen viseli az elutasítást.

Amikor azt mondtam egy-egy pasinak, hogy nem tetszik, nem szeretem, soha nem lesz köztünk semmi, maximum haverság, ha neki ez megfelel, de ha többet akar, inkább ne is beszéljünk, mert én nem akarom, azt meg el kell fogadnia, hogy előbb-utóbb lesz valakim, aki nem ő.

Általában mindig az lett a vége, hogy jó, belenyugszik, de azért haverkodjunk, mert azért beszélgetni még szeretne velem.

Aztán mikor összejöttem valakivel, kiborult, szidott, hisztizett, hogy átvertem. Ez nem egy esetben történt meg.

De ugyanúgy el tudom képzelni, hogy sok lány sem viseli jól az elutasítást.

A legtöbb embernek bántja ez a büszkeségét, meg nem ezt várta.

Meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket és a hozzá tartozó csalódást. Van akinek már sikerült, van, akinek még nem.

2011. máj. 4. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

Én elviseltem kétszer is, ez elég is volt, már csak elég egyértelmű tettekkel közeledek egy sráchoz, de vagy nem egyértelmű neki, vagy sz@rik rám nem tudom, de ezt már fújhatom úgy hiszem....

Különben is ha nekem nem tetszett a srác akár ki is volt, mindig nyiltan megmondtam neki, utána meg már elég idegesítő volt a nyomulása, mert a nem az nem legalábbis nálam.

2011. máj. 4. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!