Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet kiheverni és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kiheverni és elfelejteni az elutasítást?

Figyelt kérdés

Kikosarazott egy lány, és egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. A annyira bánt, hogy így történt, és szó szerint márt kezdek megörülni.

Fáj, hogy így történt, de ez van.

Tudom, hogy felejtsem el, meg minden, de nem olyan könnyű ahogy mondják, "lépj tovább, lesz majd másik!".

16F

2011. máj. 4. 10:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen csak az idő és/vagy egy új partner segíthet. Meg kevesebb önsajnálat, de ez a legnehezebb.
2011. máj. 4. 11:05
 2/4 anonim válasza:
Pár feles a haverokkal vagy egy jó focimeccs. :D
2011. máj. 4. 11:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Kiheverni nekem mindig két perc, elfelejteni a csajt két óra.

Gondolom már abszolút belezúgtál, meg eltervezted a közös jövőtöket fejben, még mielőtt léptél is volna. Na ezt nem szabad soha a büdös életben.

17/F

2011. máj. 4. 11:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Az idő majd segíteni fog.
2011. máj. 4. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!