Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hiányos fogazat tényleg annyira visszataszító, hogy alapból elutasítást ér?
Sokszor olvasom itt, hogy néhányan azt mondják, hogy soha nem kezdenének ilyen emberrel, akinek hiányzik pár foga, mert igénytelenség.
Ha az embernek bele vannak rothadva a fogai a szájába, akkor elismerem, hogy így is van. De ha szakszerűen fogorvos által eltávolított fogakról van szó, az miért olyan undorító? Nem mindenki tudja a pótlást megfizetni.
Tényleg elutasítanátok valakit emiatt?
Nekem most lesz pótlásom, csak az orvosom nyaral..-.-" és nem csak úgy, hanem fogszabim van és az orvos "csinálja" az új fognak a helyet. Most kb úgy nézek ki mint akinek elől behúztak, és kiverték a fogát. Ennek ellenére, hogy ez már jó ideje tart, párkapcsolatom van, szal őt nem zavarja, vagy még nem mert szólni.
Nem kell feltétlen alapból visszautasítani. Szerintem minden helyrehozható idővel, ha az illető igényes.
Nekem is ki kellett húzni 3 fogamat, mert túl kevés volt a hely, de abszolut nem látszik. Most is van az elsö két fogam közt némi rés, de állítólag a bölcsességfogam majd összébb tolja.
Ennek ellenére akarok fogszabályzót. Tudom hogy pasiként a szemüvegem mellé kifejezettem szarul fog kinézni, de nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!