Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan élik meg az elutasítást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élik meg az elutasítást a lányok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy szerelmet vallott egy lány egy fiúnak.

A lányt legalább három fiú körülugrálja, de mégis annak a bizonyos fiúnak vallott szerelmet.

A fiú viszont, nem mondott semmit, nem nyomult a lány felé, és ezt hogyan éli meg egy lány?

Mi van akkor ha ez megtörtént..

16F

2011. ápr. 20. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát én elég szarul. Bár engem nem nagyon szoktak visszautasítani, de most utoljára megtörtént. A pasi vallott nekem először szerelmet én elhajtottam. Végül mégiscsak beleszerettem és összejöttünk. Együtt voltunk egy ideig, de félreértés miatt dobott engem a srác és egy ideig próbálkoztam megmagyarázni, de elment a füle mellett és én tepertem meg ilyenek, de semmi. Hát mit ne mondjak elég szar érzés, de ez van. Túl kell lépni.
2011. ápr. 20. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:

én egyszer voltam olyan hülye, hogy szerelmet vallottam, megfogadtam, hogy többet nem is...

a srác nem volt bunkó meg semmi, továbbra is barát akart maradni meg minden, de én teljesen összetörtem

értéktelennek, haszontalannak éreztem magam, mintha már nem is lenne jogom nőnek hívni magam... nagyon nagyon rossz volt, de évek múltán aztán kigyógyultam belőle

de minden lány másképp éli meg az ilyet, de én azóta is tartom magam ahhoz, hogy nőként nem szabad kezdeményezni, meg szerelmet vallani (elsőként), ha egy pasinak kellesz, az majd tudatja veled (én így gondolom és így is lett, van már barátom, és csodálatos a kapcsolat... és ott ő hívott el először randira, és aztán ö mondta ki először, hogy szeret, másképp nem is tudtam volna)

2011. ápr. 20. 14:04
 3/10 anonim ***** válasza:
14:04 vagyok, elfelejtettem odaírni, hogy: 19/N :D
2011. ápr. 20. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Pont úgy, mint a fiúk. Akinek rendben van a lelke, az hamar fel tudja dolgozni a kudarcot, akinek viszont komplexusai vannak, az hónapokig ezen kattog és szenved.
2011. ápr. 20. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
a második 14:04 meg 20/l XD
2011. ápr. 20. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:

14:08 (első)

Hát véleményem szerint azért ez nem ilyen egyszerű.. olyan sokszor láttam olyat, hogy valaki azért szenvedett meg kínlódott nagyon, mert azelőtt soha nem érte szinte kudarc az életében, tipikus 'gondtalan' életet élt mindig, így pont hogy minden rendben volt a lelkével, csak gyenge is, tehát egy ilyet már nem tudott feldolgozni.

Van, hogy túl sok kudarc miatt valaki szinte paranoiássá válik, és ezért lesz könnyen sérthető.

Az az igazán erős, aki ilyenek mellett is együtt tud élni a történtekkel, és tovább tud lépni, még ha egykor nagyon szenvedett is miatta.

2011. ápr. 20. 14:30
 7/10 A kérdező kommentje:

Akkor oda kellett volna mennem hozzá?

Még nem is smároltam meg semmi tapasztalatom nem volt lányok terén, és nem akartam elszúrni, így inkább hagytam.

2011. ápr. 20. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
14:04-esnek: nagy hiba, hogy te soha nem lépsz senki felé, mert egyszer kudarcot vallottál. Szerinted a férfiaknak, hogy esik, mikor huszadjára hajtják el, de már megy is a következő nőhöz reménykedve?Most szerencséd van, mert valaki kezdeményezett feléd. De ha szakítanátok egyszer, akkor mit tennél?
2011. ápr. 20. 14:52
 9/10 anonim ***** válasza:

kérdező: ha tetszett a lány, vagy láttál rá esélyt, akkor oda kellett volna

hülyeség volt csak tapasztalatlanság miatt elfecsérelni ezt a lehetőséget

14:52

reméljük nem kerül rá sor, mert lelkileg teljesen összetörnék lehet hogy azután már kapcsolatba se mernék belemenni :/

2011. ápr. 20. 15:24
 10/10 anonim ***** válasza:

az a nagy helyzet, hogy ők ilyenkor mindig úgy csinálnak, mintha világ vége lenne, közben meg se tudnák számolni, hogy ők hány szívet törtek már, és törnének még össze.

és ez nem általában, hanem mindegyikre igaz, sikerült ezt bebizonyítani

2011. ápr. 20. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!