Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szexeltek szerelem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szexeltek szerelem nélkül? Csakis a testi vágy kielégítése céljából?

Figyelt kérdés
A lányok MINDIG azzal jönnek, hogy ők csak szerelemből szexelnek/szexelnének. Eközben nagyjából mind azt állítja, hogy ő (igen, pont ő) nem olyan mint mások, mert mások azok aztán fável-fával bármikor, bárhol. De egyik sem ismer senkit, aki fűvel-fával csinálná, mert pont őneki nem ilyen az ismeretségi köre. Akkor honnan veszik, ha nem is ismernek ilyeneket???? Eddig nekem kizárólag azzal az 1%-kal sikerült találkoznom, aki PONT más mint az összes többi???
2011. máj. 4. 10:32
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
Nyilván, a 1:99 egy erős sarkítás, csak az érzékeltetés kedvéért írtam.
2011. máj. 4. 11:31
 32/51 szamóca. ***** válasza:
100%
szerintem az egyedüli csúsztatás ott van hogy mi az érzelem.... és itt az egésznek a lényege, hogy persze mindenki érzelemből szexel, mert hát legalább vágy kell hozzá - ami már baromi közel van a szerelemhez, és sokan össze is ekverik. ráadásul a nők hajlamosak beleszeretni abba akivel lefeküdtek.
2011. máj. 4. 11:31
 33/51 anonim ***** válasza:

szamóca

De remélem, ezt a hajlamot nem valamiféle negatíív tulajdonságként rovod fel nekik. :)

2011. máj. 4. 11:34
 34/51 szamóca. ***** válasza:
100%

az attól függ:) ha utána kivágják a hisztit és elhordják mindennek a srácot, aki nem tett semmi rosszat csak azért mert ők elrontották és nem tudnak tényleg "kötetlen" szexet létesíteni, akkor nem túl jó. hajlamosak a békébe is belemagyarázni a háborút.

de egyébként nem feltétlen negatív, habár én nem vagyok oda ezért atulajdonságomért, mert én éppen ezért nem nagyon merek pusztán testi kapcsoaltba belemenni. mer aztán beleszeretek és szívhatom a fogam

2011. máj. 4. 11:41
 35/51 anonim ***** válasza:

szamóca:

Azért nézzünk szembe a tényekkel: a férfiak jelentős része képes eljátszani az érzelmeket a szexért cserébe.

2011. máj. 4. 11:43
 36/51 szamóca. ***** válasza:
az már más tészta, az már átvágás:) ezt asszem az előbb már kifejtettem, az csúnya dolog és akkor sajnálom is an őt, mert nem tudhatja... de ha tudja...
2011. máj. 4. 11:44
 37/51 anonim ***** válasza:
szamóca, és honnan tudod megállíptani egy férfiról, hogy szerelmes? :)
2011. máj. 4. 11:46
 38/51 szamóca. ***** válasza:
100%

sehonnan, de jó esetben őszinte és akkor tudom.

ha nem mondja hogy akar valamit, nem adja jelét, tudom hogy csak megdugni akar.

ha mondja, és keres és hív és jön, akkor tudom hogy többet akar.

ha mondja, és utána eltűnik - akkor bizony a k*rva anyját =)

2011. máj. 4. 11:49
 39/51 anonim ***** válasza:

szamóca, amúgy szép neved van. :D

"ha mondja, és utána eltűnik - akkor bizony a k*rva anyját =)"

:D :D :D

2011. máj. 4. 11:50
 40/51 szamóca. ***** válasza:

köszi:)

hát igen ilyen is előfordul, ez patt helyzet és elég rossz is ami azt illeti

2011. máj. 4. 11:52
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!