Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szexeltek szerelem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szexeltek szerelem nélkül? Csakis a testi vágy kielégítése céljából?

Figyelt kérdés
A lányok MINDIG azzal jönnek, hogy ők csak szerelemből szexelnek/szexelnének. Eközben nagyjából mind azt állítja, hogy ő (igen, pont ő) nem olyan mint mások, mert mások azok aztán fável-fával bármikor, bárhol. De egyik sem ismer senkit, aki fűvel-fával csinálná, mert pont őneki nem ilyen az ismeretségi köre. Akkor honnan veszik, ha nem is ismernek ilyeneket???? Eddig nekem kizárólag azzal az 1%-kal sikerült találkoznom, aki PONT más mint az összes többi???
2011. máj. 4. 10:32
1 2 3 4 5 6
 21/51 napietus ***** válasza:
0%
"amíg nem vagy feleség, adig ez megengedett? Ha pl valakinek párja van, akivel együtt él, vagy éppen nem élnek még együtt, de jár valakivel, nyugodtan lehet félrelépegetni?" nwm, természetesen az ember ha kapcsolatban van, akkor ez nem szép dolog. bár csjt. szerint ugyanannyira van közöm a "barátom"hoz mint a "szeretőm"höz, szóval ilyenkor nehéz lehet eldönteni, hogy most kit csalok kivel :P:D szerencsére ilyen helyzetben nem voltam. egyszer léptem félre, még egy régebbi kapcsolatom alatt, nem ántam meg, de büszke sem vagyok rá. és nem buktam le, nem vagyok ostoba.
2011. máj. 4. 11:01
 22/51 nielindi ***** válasza:
63%
még 1 gondolat: a jo szexhez nem kell szerelem és párkapcsolat. de egy jolmüködö párkapcsolathoz szerelem és jo szex is kell. szerintem.
2011. máj. 4. 11:05
 23/51 napietus ***** válasza:
45%
nielindi, egyetértek :)
2011. máj. 4. 11:09
 24/51 A kérdező kommentje:

nos, gyakorlatilag eddig ott tartunk, hogy most már 0%. ketten szexelNÉNEK szerelem nélkül, de mindkettőnél olyan feltételek mellett, amelyek PONT MOST nem teljesülnek.

Ez eddig akárhol kérdeztem erről, még mindig pontosan ugyanígy volt...

2011. máj. 4. 11:13
 25/51 szamóca. ***** válasza:
100%
most modnjam hogy ha olyan ember próbálkozna aki huh akkor simán?:D de abból szintén kevés van. viszotn testi vágy kielégítése nem megy olyan emberrel akit nem kívánok nagyon.
2011. máj. 4. 11:19
 26/51 anonim ***** válasza:

Kérdező: szépen levezetted, a logikád pusztán ott hibás, hogy a nők 99 %-a tényleg soha nem fog teljesen érzelem nélkül lefeküdni senkivel.

Az egy más kérdés ugye, hogy kinek mi a szerelem, illetve, hogy mennyire tud különbséget tenni a vágy és a szerelem között.

2011. máj. 4. 11:21
 27/51 napietus ***** válasza:
én nem azt írtam, hogy LEHETNE ilyen, hanem hogy VOLT ilyen. talán, ha megpróbálnál szöveget értelmezni az anyanyelveden, akkor nem "mindig ugyanaz" jönne ki :)
2011. máj. 4. 11:23
 28/51 A kérdező kommentje:

szépen levezettem igen, s itt jön a kontraszt.

az a 99% azt mondja, hogy mert ő nem olyan mint mostanában mindenki......... mindenki más! Mind a maradék 1%? mert ma már ritka, aki érzelemből szexel. A ritka 99% azt hiszi, hogy az 1% a mindenki?

2011. máj. 4. 11:24
 29/51 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Nem. :) A férfiak 99 %-a van teper a nők azon 1 %-a utána. Hisz, ha van könnyű préda, ők minek fektetnének munkát a fennmaradó 1 % meghódításába, nem? Na, itt jön ki a kontraszt.

2011. máj. 4. 11:26
 30/51 A kérdező kommentje:
így egy ilyen nőre 99 pasi jut, nem csoda, ha akkor már leribizik :)
2011. máj. 4. 11:28
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!