Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szexeltek szerelem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szexeltek szerelem nélkül? Csakis a testi vágy kielégítése céljából?

Figyelt kérdés
A lányok MINDIG azzal jönnek, hogy ők csak szerelemből szexelnek/szexelnének. Eközben nagyjából mind azt állítja, hogy ő (igen, pont ő) nem olyan mint mások, mert mások azok aztán fável-fával bármikor, bárhol. De egyik sem ismer senkit, aki fűvel-fával csinálná, mert pont őneki nem ilyen az ismeretségi köre. Akkor honnan veszik, ha nem is ismernek ilyeneket???? Eddig nekem kizárólag azzal az 1%-kal sikerült találkoznom, aki PONT más mint az összes többi???
2011. máj. 4. 10:32
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
napietus.blog.hu: amíg nem vagy feleség, adig ez megengedett? Ha pl valakinek párja van, akivel együtt él, vagy éppen nem élnek még együtt, de jár valakivel, nyugodtan lehet félrelépegetni?
2011. máj. 4. 10:50
 12/51 anonim ***** válasza:
de szakítás. áthívott egyik délután, hogy vigyem el a cuccaimat. aztán ő egy testének élő idióta és persze ott kötöttünk ki... én emg szerettem és nem tudtam neki ellenállni.
 13/51 szamóca. ***** válasza:
51%

ezt kezdheted megszokni. mindenki mindig kivételnek érzi magát:D senki sem az, de nagyon szeretik elhinni az emberek.

szerelemben szexelni? definiáld a szerelmet pontosan, és akkor válaszolok.

nem fekszek össze mindenkivel, de nem fogok 8 évet várni hátha még szerelmesebb leszek a mostaninál, és nem fogok szüzen meghalni. természetesen a szex akkor jó ha szereted akivel csinálod, de ez annyira nem definiálható hogy mikortól vagy szerelmes.

és ha két fiatal kívánja egymást, miért ne szexelnének? csak mértékkel és megválogatva a partnereket, de...érted.

14/51 nielindi ***** válasza:
most azt mondom, h többé nem kell ilyen, mert vőlegényem van, és elvileg már nem fogok mással lefeküdni. de ha ennek vége lenne, akkor nem ugranék egy uj kapcsolatba, de felhivnám a "9 honapos pajtit". nem biztos, hogy egyből szexelnék vele ujra, de mellette istennőnek éreztem magam, akkor is, amikor csak egy kávéra találkoztunk. egy uj emberrel nem hiszem, h ilyen kapcsolatba kezdenék. ő ismer, tudja, h mi a jo nekem, és én is tudom, h ő mit szeret. ha egy párkapcsolatot szeretnék akkor jöhetne egy uj ember, ismerkedés, összecsiszolodás, stb...
 15/51 szamóca. ***** válasza:

jahm és továbbá érdekes kérdés még, hogy a szerelem feltétlen kapcsolatot is jelent??:D

mert ha én szerelmes vagyok, a srác megdug de nem járunk, akkor most rib*nc vagyok? van felmentésem, hisz szerelmes vagyok... vagy ha kapcsolatban vagyok és nem vagyok szerelmes, na akkor mi van?:D

2011. máj. 4. 10:52
 16/51 A kérdező kommentje:
hogy velem miért nem kezett soha senki ilyen kapcsolatba... (így aztán én bárkinek az új ember lennék, akivel már nem kezdenék el....)
2011. máj. 4. 10:53
 17/51 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy nem az hiányzik, hogy jól meg.. hanem, hogy átöleljenek, megcsókoljanak, de amilyen hülye érzelmes típus vagyok nekem még ehhez is érzelem kell. Testileg meg megoldható egyedül is.
2011. máj. 4. 10:53
 18/51 A kérdező kommentje:
máris jönnek az egyirányú gondolatok. mi van ha a srác szerelmes belétek, de ti nem őbelé? egy biztos, abból soha nem lesz szex. Ha meg fordított esetben lesz, akkor jön a szöveg, hogy "a disznó srác, csak kihasznált"
2011. máj. 4. 10:56
 19/51 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell olyannal együtt lenni akibe nem vagyunk szerelmesek és akkor nem használunk ki senkit.
2011. máj. 4. 10:58
 20/51 szamóca. ***** válasza:
100%

jaajajaj ez már sztereotipizálás kérdező:D

miért ne lenne belőle szex? max azért mert félek hogy elbízza magát. frodítva kihasznál? hát ha hagyod. megdugni valakit jó esetben csak úgy lehet ha hagyja (maradjunk ennél a szitunál) utána meg senki ne rinyáljon.

egyébként szerintem normális embereknél ez úgy működik, ha aditt helyzetben a pasi nem ígérget, nem teszi az agyát hogy tényleg akar valamit nem csak szexet, akkor nem lehet harag - hiszen mindenki tudta hogy így lesz.

ha a pasi hazudik hogy kell neki a nő aztán pofára ejti, az csúf dolog. De amíg mindketten tudják hogy a szitu, hogy nem fognak összejönni, és egyiknek sincs párja, addig miért ne szexelhetnének, minden kötöttség nélkül?

2011. máj. 4. 11:00
1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!