Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti szexeltek szerelem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szexeltek szerelem nélkül? Csakis a testi vágy kielégítése céljából?

Figyelt kérdés
A lányok MINDIG azzal jönnek, hogy ők csak szerelemből szexelnek/szexelnének. Eközben nagyjából mind azt állítja, hogy ő (igen, pont ő) nem olyan mint mások, mert mások azok aztán fável-fával bármikor, bárhol. De egyik sem ismer senkit, aki fűvel-fával csinálná, mert pont őneki nem ilyen az ismeretségi köre. Akkor honnan veszik, ha nem is ismernek ilyeneket???? Eddig nekem kizárólag azzal az 1%-kal sikerült találkoznom, aki PONT más mint az összes többi???
2011. máj. 4. 10:32
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Én szerelem nélkül nem tudnám elképzelni. Szerintem azért a többség is így van vele. Rossz mintákból lehet a tapasztalatod.
2011. máj. 4. 10:38
 2/51 A kérdező kommentje:
miért lenne rossz mintákból tapasztalatom? hisz te is azt írod, a többség nem szexelne szereléem nélkül. mégis MINDENHOL azt írják, hogy most ez a divat. HOL? HOL? HOL?
2011. máj. 4. 10:41
 3/51 nielindi ***** válasza:
45%
nekem volt egy szex kapcsolatom 9 honapig. a srác tetszett külsőre, izgato volt számomra az egész szituácio, meg persze ő is. ettől nem érzem magam ribinek. akkor éppen nem kellett kapcsolat, nem voltam szerelmes, de megkaptam ami kellett. nála sem alakultak ki érzelmek. azota barátok lettünk, de szex nincs közöttünk.
2011. máj. 4. 10:41
 4/51 A kérdező kommentje:
eddig 50% az arány :)
2011. máj. 4. 10:42
 5/51 anonim ***** válasza:
100%

Eddig azért nem szeretkeztem, mert nem volt olyan akit ilyen közel engedtem volna érzelmileg. Fontos lett volna, hogy szerelmes legyek. De mivel most már nagyon magányos vagyok elképzelhető, hogy úgy is belemennék ha csak szeretném, de nem lennék szerelmes, de az is lehet, hogy visszalépnék... Ezt nem tudom megmondani. Sajnos ennyire nem ismerem magam.

19/l

2011. máj. 4. 10:43
 6/51 A kérdező kommentje:
nielindi, továbbra is izgató lenne neked ilyesmi? vagy egyszer volt egy ilyen 9 hónapig, s többbé nem akarnál ilyet?
2011. máj. 4. 10:43
 7/51 anonim ***** válasza:
én kétszer szexeltem kapcsolaton kívül, miután a barátom szakított, azután lefeküdtem vele kétszer, de szerelmes voltam belé...
2011. máj. 4. 10:44
 8/51 A kérdező kommentje:
ez is érdekes. Amikor velem szakítottak, az nem volt úgy sosem, hogy jaj szakítsunk, de azért toljunk tovább. Ez nem szakítás.
2011. máj. 4. 10:46
 9/51 napietus ***** válasza:
0%
mióta feleség vagyok, persze nem (nem csalom a férjem), de azelőtt igen, volt ilyen. addig nincs is ezzel baj, amíg valamelyik fél nem kezdi el összekeverni a vágyat a szerelemmel és életének legboldogabb óráját a boldog élettel :) amíg ezeket MINDKÉT FÉL jól el tudja különíteni, addig nincs baj...persze, érzetem valamit, ami olyasmi, mint a szerelem, de az nem ugyanaz.
 10/51 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig 2 barátom volt. Az egyik 1.5 évig, a másik kapcsolat 2.5 éve tart. Csak velük volt szex. Soha mégcsak nem is csókolóztam senkivel rajtuk kívül, így nem tudom elképzelni a szexet se szerelem nélkül. :)

A testi vágyaimat meg saját magam is ki tudom elégíteni ha nagyon meg vagyok szorulva.. :P Ehhez nem kell egy olyan pasi akibe nem vagyok szerelmes.

1 2 3 4 5 6

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!