Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én miért akadok fent a trágárságszűrőn?
Figyelt kérdés
A szexualitás témakörben azért van, hogy az ember olyan szavakat használ, amit máshol nem. De én még finoman akartam valakinek válaszolni, erre nem engedik. Pedig itt olyanokat olvasok, hogy a hajam égnek áll néha, nekik miért lehet?2011. máj. 3. 15:51
1/6 Kingaa1 válasza:
mert bevegyitenek pontokat a szavakhoz... vagy akármit
2/6 anonim válasza:
Mert trágár szavakat használsz és emiatt kitilthatnak innen ami nem nagy veszteség!
22/N
3/6 anonim válasza:
Lehet, hogy furcsa neked, de bármit le lehet írni érthetően, magyarul. Bármit, mert minden szónak, minden fogalomnak van kulturált megfelelője.
4/6 anonim válasza:
megvannak adva bizonyos szavak, amiket nem enged át. ha raksz a közepére egy csillagot, akkor menni fog ;)
5/6 anonim válasza:
Egyszerűen bizonyos szavakat nem enged elküldeni, ennyi az egész, nem kell itt szofisztikáltabb szűrőre meg pontozásra gondolni.
Egyébként szerintem is logikátlan, hogy a szexualitás rovatban sem engedik őket, ahol azért mégis a b*szásról szokott beszélni az ember...
Mondjuk az is logikátlan, hogy kint van, hogy kizárólag 18 éven felüliek írhatnak, ugyanakkor senkit se zavar, se automatikusan, se manuálisan nem szűrik, ha valaki mondjuk a hozzászólása végén megjegyzi, hogy 13/L...
6/6 A kérdező kommentje:
Na, azért nem értem, mert beleírtam, hogyha valaki túl sok férfival lefekszik, azt k*-nak tartják, erre kiakadt rám a trágárságszűrő. De én itt olyanokat olvastam, hogy tényleg a legalpáribb stílusú volt. Azt miért engedték? Azt hittem a szex témakörben nincs ilyen. Kösz a csillagos tippet.
2011. máj. 5. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!