Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye vagyok, hogy ezen akadok fel? Hogy ez esik szarul nekem?
Kicsit bonyolult. Van egy baráti társaságunk. Barátom, barátom gyerekkori barátai, nekik a barátnői... szóval értitek.
Van 3 gyerekkori legjobb barátja (legyenek ők A,B,C)
és 1 gyerekkori barátnője (legyen ő X). A barátom, A,B,C és X sülve-főve együtt voltak amióta az eszüket tudják.
Na már most A-nak van egy barátnője (legyen ő Y) aki X-nek a legjobb barátnője (így is jöttek össze egyépként). X-nek B lett a barátja az idők során. És C-nek nincs barátnője.
Szóval összegezzünk:
A van Y-nal
B van X-el együtt
és C-nek nincs barátnője.
A barátom és A és C most csinálnak zenét, úgy hogy ők rappelnek Y és X pedig énekelnek. Y-nak gyönyörű hangja van ilyen megagigasztárba való, de X-nek meg semmi hangja kajak és most itt vagyok én. Nekem senki nem szólt, még a szám felvételénél is én szóltam,hogy ha veszitek fel akkor elmegyek. És barátom is tudja jól,hogy nekem azért van hangom (nem olyanjó,de jobb mint X-é) és ez a baráti társaság már vagy 2éve működik,hogy senki nem szakít senkivel mki mkinek a barátja/barátnője és nekem nemszólt MÉG a barátom se egy k*va szót se hogy akkor szállj be te is a zenénkbe és énekelj fel egy pár sort...
és a barátomtól esik szarul, hogy kajak engem kihagynak :s
Szerintetek?
ezen nem érdemes matekozni...
kérdezd meg nyíltan, Tőle. Mármint a barátodtól.
ha a annyira szereted őket, és jóban vagy velük egyébként, akkor miért csináltál belük matekfeladványt a Neten ahelyett inkább, hogy a hangjukban gyönyörködnél?
Nem lehet, hogy ez a nagy barátkozósdi esetleg annyira nem jön be Neked?
Nem lehet hogy csak a fiú kedvéért csinálod ezt az egészet?
Szerintem ha
A+Y < B+X akkor a megoldás
MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK ÖZÖTT
a+b+c+ = x+y
Szöveges válasz: Dugjatok egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!