Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek szarul esne ha a párotok olyan dologban kér mástól segítséget amiben tőletek is tudna?
Ráadásul a exétől.
19/F
pfhúúúú nem kicsit!!!!
De akkor itt már gondok vannak!
Nincs bizalom, és őszinteség a 2 fél között! Ami nagy problema!
És pont az exétől....az még gyanus is lenne! Szóval igencsak kérdőre vonnám , hogy miért mástól és miért pont tőle!
Nekem is szarul esne, de nem érdemes balhézni, mert egyből jön a "nem bízol meg bennem?","nem is szeretsz!" téma. Próbáld lenyelni a békát. Fogd fel ezeket a helyzeteket a kapcsolatotok próbájának. Én hasonló esetekben még rá is teszek egy lapáttal és éreztetem, hogy mennyire megbízok benne és oda, meg azzal megy, akivel és ahova akar.
Ettől függetlenül nem értem amúgy a nőket, olyanok mint a f@szom néha...
Szerintem kerd meg valamelyik exedet hogy segitsen neked kivalasztani egy oltonyt (v barmi mas ruhat), amihez noi izlesre van szukseged.
Talan a masik oldalrol jobban eszreveszi hogy mirol is van szo...
"ma 10:34"
Szerintem meg ne tedd ezt, mert erre az lesz a válasz, hogy az exét hívja el melltartót választani... A legrövidebb út mindig az egyenes, még ha másik nem is azon indul egyből!
10:34
Azért ennyire nem durva a helyzet hogy ilyet tegyek csak szar érzés hogy nem tőlem kér tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!