Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért látnak a csajok többet egy dologban mint ami ténylegesen van?
Figyelt kérdés
Egyik csoporttársamtól elkértem a jegyzeteit (csinos lány)és mondtam neki jövök eggyel vagyis egy szívességgel. Van barátnőm és komolyodik a kapcsolatunk mellette meg zaklat csoporttársam hogy mikor szakítok barátnőmmel ha már így rámozdultam. Én pedig szerintem nem tettem azt és nem akarom hogy bekavarjon a kapcsolatomba. Kérdésem miért kell egyes dolgok mögött más szándékot látni ami nincs is? Lányok válaszát kérném főleg de aki járt már így srác az írhat.2011. szept. 28. 13:31
1/7 anonim válasza:
:D:D Kicsit sokat kombinál a kislány... Basszus ebbe szerintem az ég világon semmi félreérthető nem volt, nem értem miért értelmezte rámozdulásnak.
2/7 anonim válasza:
Látod, ezért kéne bejárni órára...
3/7 anonim válasza:
Hát ez fura. Mert általában a férfiak szokták félreértelmezni a nők kedvességét vagy baráti közeledését. Ennek csak egy oka lehet, a csaj nagyon össze akar veled jönni és igy próbálja tudtodra adni, hogy felszedhetnéd. Szerintem nincs ennél több.
22F
4/7 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, és igy akarja a szivességét meghàlàltatni. Tessék ott lenni a óràkon és akkor most nem lennél ebben a helyzetben.
5/7 anonim válasza:
Rád van kattanva a csaj, talán nagyon ki van éhezve. Csaj vagyok, de én is voltam kb. ilyen helyzetben, csak és nem ilyen apróság miatt gondoltam, hogy bejövök a srácnak. A srác egy csomó sms t irt és elmondta, hogy tetszem neki meg, hogy nm találkozott hozzám hasonló rendes csajjal, ha találkoztunk mindig odajött, megölelt, sokáig a szemembe nézett. Persze én naiv liba bevettem a dumát, s mikor kezdtem belézúgni szépen összejött egy másik csajjal, s mikor rákérdeztem mért tette, az volt a válasz, hogy ő nem adott okot arra, hogy azt gondoljam több van közöttünk barátságnál. De amúgy tényleg vannak olyan csajok, akiket elég meghivni pl facebookon aztán meg rögtön azt gondolják akarsz tőlük valamit.
6/7 anonim válasza:
Vagy megszokta, hogy minden srác azt akarja tőle.
7/7 anonim válasza:
Mert hülye. Egy hatalmas ribanc, aki nem akar annak tűnni és azt hiszi, hogy így majd felmenti magát. Egyszerűen szard le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!