Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "élhetik vissza" a barátom szeretetével, a
hűségével?
Figyelt kérdés
Lassan négy hónapja szenvedek különböző nőgyógyászati nyavajáktól. Azóta a szexuális életünk egy nagy nulla. Nem tehetek róla, de rettenetesen fáj a behatolás. Most egy új módszert próbálunk ki, de ennek is minimum két hónap kell mire hatni fog. A barátom mellettem áll, támogat, elkísér orvoshoz, és nem erőlteti a szexet, bár néha látom rajta, hogy szíve szerint ott helyben leteperne. Én annyira sajnálom őt, mert azért szenved. Együtt élünk, így elég sokat lát, és kíván engem, de ezen a szinten mindig megrekedünk, hiszen jelenleg nincs szex. Tudom, hogy nem csal meg engem, de azért a végtelenségig nem mehet ez így, hiszen fiatalok vagyunk. Úgy érzem, hogy kínzom őt ezzel az egésszel, és elvesztegeti az idejét. Néha már úgy érzem, hogy soha nem lesz olyan a szex mint régen. Ilyenkor már az is megfordul a fejemben, hogy talán jobb lenne különválni, had találjon egy olyan lányt, akivel minden téren boldog lehet, én meg majd leélem az életem egyedül. Tudom, hogy ő nem gondolkodik a szakításon, sőt az eljegyzést tervezi. Fiúk! Ti meddig tűrnétek az ilyen helyzetet?
2011. máj. 2. 22:42
1/10 anonim válasza:
Ha igazán ő lenne számomra a nagy ő, én mellette maradnék életem végéig.
2011. máj. 2. 22:43
2/10 anonim válasza:
Ugyan már, biztos neki is az a legfontosabb, hogy egészséges legyél.
2011. máj. 2. 22:48
3/10 anonim válasza:
Tudom min mész át. Én 8 hónapja szenvedek hasonlótól, kaptam már mindent, mindenen túl vagyok és párom is. Eltűnt hüvelyflórámat próbálják visszaállítani, mert iszonyatos a szex, nagyon fáj. Mi 8 hónapja nem szeretkeztünk. 1,5 éve vagyunk együtt, párom mellettem is kitart, elkísér, ugyan az mint nálad. Tudom és én nem félek hogy valaha is elhagyna amiatt. Tudom hogy szeret, és bármeddig vár rám, ha igazán szeret ő is várni fog rád. Csak reménykedni tudok benne, hogy egyszer véget ér ez a rettenetes időszak, mert komolyan mondom engem nagyon megvisel ez a dolog. Huszonévesek vagyunk mindketten, és egy normális felfogású embernek ilyen probléma miatt nem jut eszébe a megcsalás, pláne ha az eljegyzést tervezi, bízzál benne. És jobbulást neked is. L
2011. máj. 2. 22:49
4/10 anonim válasza:
Mindig van egy határ, de úgy gondolom hogy egy ilyen helyzetet egy komoly kapcsolatnak ki kell bírnia. Én biztos nem szakítanék a barátnőmmel. Nagyon jól jön ilyenkor egy támasz szerintem.
2011. máj. 2. 22:55
5/10 anonim válasza:
Párom is azt mondta viccesen, legalább kiderült, hogy nem csak szexre kellünk egymásnak :) harmadik voltam
2011. máj. 2. 22:56
6/10 anonim válasza:
Teperd le te és kényeztesd. Nem kell ehhez beléd hatolnia.
2011. máj. 2. 23:15
7/10 anonim válasza:
Figyi oké... de azért szex ne legyen nulla... ott a kezed ott a szád találd fel magad, ő is kevésbé fog szenvedni. :)
2011. máj. 2. 23:51
8/10 anonim válasza:
Az orális, manuális kényeztetés sem megy oda-vissza? Úgy azért jobban ki lehet bírni, bár korántsem ugyanaz.
Neked hiányzik annyira a szeretkezés, mint neki? Mert nekem úgy tűnik, hogy nem. Volt örömöd a problémád előtt a szexben?
Extrém esetben odáig mennék, hogy neked a betegséged a pszichéd egy elbaltázott válasza valamilyen lelki problémádra magaddal, vagy a kapcsolatoddal.
Nem azt mondom, hogy ez van, csak gondolkodj el rajta, nézz be a szőnyeg alá, ha sokáig szenvedsz a betegségtől, az senkinek nem jó, de leginkább neked nem.
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
2011. máj. 2. 23:57
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Hát orális szex sem mindig lehetett (ugyanis egy időben ő is beteg volt), most lehet, és csinálom is, illetve kézzel is kielégítem, de azért az messze nem ugyanaz. Nekem hiányzik a szex, nagyon is, mert a betegség előtt fantasztikus szexuális életünk volt, gyakran csináltuk és változatosan. Szóval nem hiszem, hogy ezzel lenne a probléma. Csak neki annyira nem mutatom ki, hogy mennyire hiányzik nekem is a szeretkezés, mert akkor még jobban kívánná ő is, és akkor még jobban csak szenvedne.
2011. máj. 3. 08:29
10/10 anonim válasza:
Hát először is hülyeségeken ne gondolkodj, ha szeret nem hagy el sohasem, bármit is teszel. Hatalmas pozitív érzést ad neki, hogy látja rajtad, hogy akarod, csak rajtatok kívülálló okok miatt nem történik meg. Egyébként meg a szexualitás nem abból áll, hogy bedugja, ha ezt így gondolod az nagyon rossz. A káma szutra sem a behatolásról szól, és szexuális együttlét sem, szerintem. Nem ragozom tovább, már többen leírták.
Itt inkább azon kellene elgondolkoznod, hogy Te meddig bírod mellette, mert úgy látom Neked fontosabb, hogy be legyen dugva valami, mint neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!