Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fojtott meg már téged a szeretetével pasi/lány?

Figyelt kérdés
mi volt? hogy bírtátok? mi lett a vége?
2011. jún. 29. 11:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%
Megfulladtam..
2011. jún. 29. 11:17
 2/12 anonim ***** válasza:

Igen, és idegesített egy idő után, és vége lett.

Kitti

2011. jún. 29. 11:22
 3/12 Katiecatie ***** válasza:

ha valaki két hét után áradozik arról, hogy "annyira szeretlek" meg "meghalnék érted" az először álompasinak tűnik (lány vagyok) , nem az.

Én nem bírtam ilyen hamar kimondani. Nagyon rossz volt a szakítás, azt hittem alig bírja majd kiheverni..

Ehelyett egy hétre rá már volt másik barátnője. Tehát nem ért semmit az egész:)

Nem azt mondom, hogy nem szerethet mást, de azért ilyen hamar..

Van, aki igényli hogy mindig szeretgessék, van aki nem rögtön képes rá. Ahogy jól esik.

2011. jún. 29. 11:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Igen, 2,5 hónapot bírtam így mellette, aztán már szinte menekültem tőle, és már azt értem, hogy minden találkozó előtt rossz érzésem van, és nem akarok vele lenni. Szakítottam, ő nagyon nehezen viselte, még 2 évig "zaklatott", aztán tovább lépett végre.

21L

2011. jún. 29. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:

Velem szerencsére még nem történt ilyesmi, de a barátom előző kedvese pont ilyen típus volt, hogy teljesen ráakaszkodott az emberekre, főleg a párjára.

A barátom viszonylag sokáig tűrte, majdnem 8 hónapot voltak együtt, de aztán szakítás lett a vége.

20/L

2011. jún. 29. 11:41
 6/12 anonim ***** válasza:
igen. nagyon nem bírom. valószínűleg ezzel tette tönkre az egészet, amikor már kezdtem volna érezni valamit iránta azon kívül, hogy emberileg szerettem teljesen rám tapadt. főleg, hogy osztálytársam is képzelhetitek mit jelentett a tapadás. egész végig. alig vártam, hogy végre becsengessenek. :D 15/L
2011. jún. 29. 12:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez a "majomszeretet" egy idő után rendkívül irritáló. Pontosan azért, mert az embernek egyetlen molekulányi privát szférát sem hagy a másik. Aztán csodálkozik, ha a másik elmenekül.

Nem kell ehhez szerelem. Ha valaki egy bizonyos távolságra megközelít téged, az már idegesíteni fog, mert megsérti a személyes aurádat. Párkapcsolatban kicsit más, hiszen ott összebújnak a párok, de szükség van térre, hogy a másikat ne fojtsuk meg.

2011. jún. 29. 18:25
 8/12 anonim ***** válasza:
Persze, a volt feleségem, a mai napig zaklat az e-mailjeivel. Durva nagyon, nem kívánom senkinek!
2011. jún. 29. 18:32
 9/12 A kérdező kommentje:
nehéz lehet biztosan mindkét fél részéről megélni ezt, reméltem, hogy ki lehet lábalni ebből, de a hozzászólásokból ítélve nincs ilyenre megoldás
2011. jún. 30. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:
De van megoldás, elfogadod, hogy nem tudsz vele élni :D
2011. jún. 30. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!