Szeretetném tudni, hogy mit tegyek ha a barátnőm (nő a nővel) megfojt engem túlzott barátságával, szeretetével, ragaszkodásával?
Állandóan aggódik, kombinál, olyan kérdéseket tesz fel, amire nehéz válaszolni, hogy ne sértsem meg.
Örüljek a barátságának vagy inkább szabaduljak meg tőle?
Hogyan oldjam meg. Kezdetben nagyon szimpatikus volt, de a negatív gondolatai nem tetszenek.
Segítsek Neki, de hogyan???
Kicsit terhes a jelenléte, de udvarias vagyok vele. Ha van véleményem, egyenesen megmondom sokszor.
Segítség, bele fog halni szegény, ha megtudja.
Őszintén mond meg neki mivan. De ne öntsenek el az indulatok, maradj nyugodt.
Egyébként azt is teheted hogy nem figyelsz rá. Akire nem figyelnek az előbb utóbb megunja ezt és továbbáll.
Hatékonyabban lehet leszerelni embereket azzal hogy levegőnek nézed őket, mint azzal hogy rájuk szólsz (ez utóbbi ugyanis igazolja nekik hogy fontosak, hiszen figyelsz rájuk)
Én megmondanám neki, hogy kicsit lazítsunk a kapcsolaton. Természetesen közölném, hogy terhes számomra az a fajta ragaszkodás amit ő mutat. Amennyiben megsértődik, nem nagyon tudsz vele mit csinálni. De mivel ez neked így jó, muszáj vele beszélned erről.
22/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!