Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire vagyok jóképű férfi?

Mennyire vagyok jóképű férfi?

Figyelt kérdés
Lányok szerint.
ma 04:18
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Itt az instam

[link]

ma 04:18
 2/12 A kérdező kommentje:
Tényleg jól nézek ki vagy csak én gondolom magamról? 😃
ma 04:20
 3/12 anonim válasza:
55%
Semennyire bocs.
ma 04:45
 4/12 anonim ***** válasza:
38%
10/8, mert a test nem az igazi.
ma 05:27
 5/12 anonim válasza:
47%
Hát nagyon nem vagy az. Maximum átlagos, de inkább átlag alatti. NIncs semmi extra karakter az arcodban, nem vagy jó formában, gülü szemeid vannak és minden képeden úgy nézel, mint aki retteg valamitől.
ma 06:01
 6/12 anonim válasza:
52%
Átlagos 10/5
ma 06:12
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Átlagos vagy kinézetre. Szerintem lehet csajozni ezzel a fizimiskával is, szóval úgy ez a rész nem gáz. Nyilván lehetne jobb is, de az alapok nem rosszak, nem ezzel van a problémád, ha vannak problémáid.

A képeid viszont pocsékak. Számomra mindből az sugárzik, hogy nincs benned semmi magabiztosság, visszajelzésre van szükséged, hogy önbizalmat nyerj. Ami nyilván sose lesz valódi önbizalom. És férfiként nem is kapsz bókokat, max csak szánalomból néhány ismerősödtől.

Nekem az jön le, hogy hiába van pár hobbid, nagyon egyedül vagy, és ez nem vonzó. Kb max 2 képet hagynék meg ebből az üres nézésből.

ma 06:30
 8/12 anonim ***** válasza:
35%
A ritka átlagba tartozol. A legtöbb átlag alatti csak.
ma 06:36
 9/12 anonim válasza:
54%
Szerintem nagyon vonzó vagy, jó a kisugárzásod! Nem vagy kövér, pont jó! A külsőd egésze nem az a tipikus divatmajom!
ma 06:43
 10/12 anonim ***** válasza:
88%
Átlagos, de szerintem is nagyon rosszak a képek. Lehet, hogy életben jobban nézel ki.
ma 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!