Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16-17 éves fiúk! Ti mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-17 éves fiúk! Ti mit tennétek ha kiderülne, hogy a 14 éves barátnőtök egy másik sráccal a fosólyát tömítené be?

Figyelt kérdés

Épp akkor csak barátok voltunk, de csak most árulta el, miket művelt akkor. Nem csalt meg, de hogy elkerülje a szüzességének elvesztését, análisan közösült egy 17 éves sráccal. Ti mit tennétek? Ti is ki adnátok az útját?

16/F

2011. máj. 1. 21:57
1 2
 11/13 Fequez ***** válasza:

Nem értem mért akadsz ki...

Nem voltatok együtt, csak utána jöttetek össze. Amúgy meg örülj, hogy ő mondta el és nem a volt pasija.

2011. máj. 1. 23:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Az végül is tényleg jó gesztus hogy elmondta, de az is lehet csak bűntudat (habár akkor nem voltatok együtt tehát véégül is nem probléma). Na de vagy megijedt főleg ugye 14 évesen vagy simán elmondta mert neki ez természetes (nem tudom erről nem írtál). De szerintem ott hagyhatod már csak azért mert azért így kicsit érdekes száj íze van a dolognak.

Mert bár technikailag még szűz de tulajdonképpen azzal a sráccal volt először, és feltételezem úgy hogy közben ti ezt már megbeszéltétek mert ugye miattad nem úgy csinálta.

Mert akkor megbeszéled egy lánnyal és akkor "ja én is örülnék csak előtte még lefekszem 3 sráccal,- ja persze semmi gond még nem vagyunk együtt"... Én legalább is otthagynám ne ígérgessen nekem ha cseszik betartani

Mondjuk azért őszintén fogalmam sincs ez most pontosan hogy volt, hogy megbeszéltétek de közben csak barátok voltatok?, vagy nem tudom.

2011. máj. 1. 23:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Utolsó! Épp akkor csak barátok voltunk, de eleve letagadta, hogy azzal a pasival jártak. Ez még tavaly októbertől decemberig tartott. Januárban ismerte be, hogy jártak és most, hogy annyiszor közösültek análisan, már nem is számolta. De állítólag kényszerítette a pasi meg nem élvezte. De hogy ennyi ideig hazudott így már nem nagyon tudok hinni. Önmagában, hogy hazudott, már az maga eléggé bánt és ha még hozzáadom ezt, akkor már kiakadok. :(
2011. máj. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!