Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexpartner hogy talál az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartner hogy talál az ember, ha lány?

Figyelt kérdés

Én eddig általában kétféle sráccal találkoztam, akinek vagy egyéjszakás kaland kellett, vagy komoly kapcsolat. (Már normális srácok, nem ezek a szűz kissrácok, akik örülnek bármilyen nőnek)

Olyan, hogy szexpartner, ahol nincs kötöttség, semmi, csak elvagytok, és mindenki éli az életét a másiktól függetlenül, azt hol lehet találni? Vagy ez hogy alakul ki, ha teszem azt nem a netről akarok valakit megismerni?

Egyáltalán erre vevők a srácok? Vagy ha kaland, akkor csak egyszeri és rögtön hódít valaki mást?

Lányok - ha volt ilyen partneretek - hol találtatok rá?

2011. ápr. 29. 16:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha pesti vagy, felőlem akár ma este is összefuthatunk egy beszélgetésre. Úgyis a személyes találkozó dönti el, van-e jövője egy ilyen kapcsolatnak két ember között.
2011. ápr. 29. 17:23
 22/26 soma1492 ***** válasza:
100%
Szia drága! Kis segítség! Ha CSAK szexpartner kell néz szét a nős pasik között, ott jó eséllyel találsz olyat aki csak szexelni akar, ráadásul nem is akar lebukni és emiatt diszkréten intézi a dolgokat is. Nyilván nem akar hozzád költözni meg veled élni majd (ha csak nem vagy 100 x jobb mint a felesége:-) ) Így nem kell vele bajlódni. Csak ügyesen! Puszi!
2011. ápr. 29. 17:34
 23/26 A kérdező kommentje:

Hát köszi a sok választ!

A kérdést különben elméleti síkon tettem fel, perpill nincs szükségem ilyen kapcsolatra. Csak kíváncsi voltam.

2011. ápr. 29. 20:20
 24/26 anonim ***** válasza:
Szétteszed a lábad. Ennyi.
2011. ápr. 29. 20:54
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Már megint akadt egy sértett nő hozzászóló, aki a hímsoviniszta férfiak miatt minden férfit utál, ha úgy gondolkodik a szexuális kapcsolatokról, mint én. Én viszont nem ribancozom le azt a nőt, aki ugyancsak úgy gondolkodik, mint én. Ha egy ellenkező neműnek ugyanolyan az értékrendje, mint nekem, miért lenne rosszabb, mint én?
2011. ápr. 30. 13:52
 26/26 anonim ***** válasza:

Nemtudom te hol élsz,vagy nem vagy elég rámenős.Manapság minden kan benne van ebben,bár soknak nagy a pofája.Én is ilyen vagyok,bármikor benne vagyok egy "jó csak szex más semmi" játékban,csak engem az különböztet meg egy kicsit a többi kantól hogy én jóval szenvedélyesebb vagyok mint az átlag kanok,ezért picit "hátrányban" lehetek néha.:S Ettől függetlenül én folyamatosan így élem az életem,komoly kapcsolatom nem is volt csak 3 hosszabb.Valahogy egyre kevésbé találok olyan csajt akit nem csak kú.rogatni akarok,így marad ez.Soha nem telepszem rá egy partneremre sem,ugyanakkor volt pl. olyan,hogy a csaj ha egyedül volt áthvott egy filmet megnézni,vagy elzavartam a vasutas kanját aki nem vette le hogy nemkell a csajnak.Utánna egy nagy ba.szás lett a jutalmam :) De kb. ennyi.Nekem amúgy sincs időm a másikra rányomulni,de a "menetrendszerű" kú.rást igénylem.Ez van.Ugyanakkor figyelmes vagyok és türelmes.Egyik exemmel évek óta megy ez már,de minden 2.hónapban beújít vmi hosszú kant hogy na majd ez,aztán mindíg felhív hogy esetleg van-e kedvem mer a kanja kidobta .. Nekem meg na ná hogy van :)

Egy szó mint száz,írj :P

2011. okt. 22. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!