Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartner hogy talál az ember, ha lány?
Én eddig általában kétféle sráccal találkoztam, akinek vagy egyéjszakás kaland kellett, vagy komoly kapcsolat. (Már normális srácok, nem ezek a szűz kissrácok, akik örülnek bármilyen nőnek)
Olyan, hogy szexpartner, ahol nincs kötöttség, semmi, csak elvagytok, és mindenki éli az életét a másiktól függetlenül, azt hol lehet találni? Vagy ez hogy alakul ki, ha teszem azt nem a netről akarok valakit megismerni?
Egyáltalán erre vevők a srácok? Vagy ha kaland, akkor csak egyszeri és rögtön hódít valaki mást?
Lányok - ha volt ilyen partneretek - hol találtatok rá?
Oké, akkor tehát vevő van rá, de hogy ismerhetek meg ilyen srácokat, ha nem neten, nem ex, és nem közeli barát?
Nem is úgy gondoltam, hogy lenne közös program. Semmi közös nem lenne az ágyon kívül, azért szexpartner, és azért nem áldoznék be barátságokat. Tehát aki írta a pénzproblémát, most már értem, de én nem úgy gondoltam, tényleg tök függetlenek lennénk egymástól. Csak szex. Ilyet hol lehet találni? És hogy lehet már az elején tisztázni úgy, hogy később ne az legyen, hogy oké persze-persze, aztán egy éjszakás és lelép a fenébe.
Ha Debrecenben jársz keress meg.
Dobsz egy mailt, a többit megbeszéljük.
Ezek pont elég szofisztikált specifikációk ahhoz, hogy a leginkább hatékonynak nevezhető út az internet legyen.
Vannak erre szakosodott társkeresők, több helyen a felhasználókat pontozzák is - így a kamuk kiszűrésre kerülnek.
Én is ilyen kapcsolatot szeretnék. Egyéjszakásom nem volt (csak ex-szel) és nem is vonz annyira, mert szerintem nem lehet kiismerni a másikat egy menet alatt, és úgy nem az igazi :) Viszont kötődni sem szeretnék senkihez (hacsak nem találok egy nagyon, de nagyon különleges lányt, amire kevés az esély).
A jó szex viszont őrülten hiányzik :D
Küldj egy privit, ha lehet, képpel (nem meztelenre gondoltam :), hátha tetszünk egymásnak :)
22/F
Igazán szívesen megmutatnám ezt a kérdést annak az embernek,aki engem nevezett szánalmasnak a gondolkodásom miatt,és aki hasonló alapon gondolkodik,mint a kedves 16:21-es hozzászóló,aki hülye lenne feladni a kapcsolatát,viszont hancúrpajtás simán jöhetne Neki.
Érdekes világban élünk.Engem ezért simán lerib@ncoztak...természetesen férfi volt az illető,de Ő persze akármit megtehet,mert férfi...na mind1....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!