Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexpartner hogy talál az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartner hogy talál az ember, ha lány?

Figyelt kérdés

Én eddig általában kétféle sráccal találkoztam, akinek vagy egyéjszakás kaland kellett, vagy komoly kapcsolat. (Már normális srácok, nem ezek a szűz kissrácok, akik örülnek bármilyen nőnek)

Olyan, hogy szexpartner, ahol nincs kötöttség, semmi, csak elvagytok, és mindenki éli az életét a másiktól függetlenül, azt hol lehet találni? Vagy ez hogy alakul ki, ha teszem azt nem a netről akarok valakit megismerni?

Egyáltalán erre vevők a srácok? Vagy ha kaland, akkor csak egyszeri és rögtön hódít valaki mást?

Lányok - ha volt ilyen partneretek - hol találtatok rá?

2011. ápr. 29. 16:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Én valószínűleg tartanék attól, hogy anyagi vonzata is lehet a dolognak (ha nem most, akkor később). Én ezért vonakodok ilyenbe beleugrani (csak a magam nevében beszélek természetesen, ebből ne általánosíts).

F

2011. ápr. 29. 16:08
 2/26 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy érted? Hogy kér pénzt a szexért? Vagy megzsarol vmivel?
2011. ápr. 29. 16:09
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Ez az úgynevezett nyitott kapcsolat. Állítólag létezik, én még olyannal nem találkoztam, hogy működött is volna (az egyik fél mindig többet szeretne).

26/F

2011. ápr. 29. 16:12
 4/26 anonim ***** válasza:
50%

Biztos hogy találnál szexpartnert. Ismerőseid közül, a neten, volt barátaid közül.

Ha közelben laksz és korombeli vagy, esetleg még be is jössz nekem akkor egye fene, bevállalom én:P

2011. ápr. 29. 16:13
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem így gondoltam. Hanem úgy, hogy ha már rendszeresen találkozgatunk, akkor nyilván elvárja a lány, hogy meghívjam vacsorázni néha, vagy valami közös programra. És innentől már elveszítené a varázsát.

De lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, és működne hosszú távon is, anyagiaktól abszolút mentesen...

2011. ápr. 29. 16:13
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Fiú vagyok, vevő vagyok rá.

Általában ez úgy van, hogy a volt barátnőim hívnak fel amikor egyedülállók és társaságra vágynak.

De olyan is volt, hogy az épp megismert lány utalt rá, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot. Erre rá is kérdeztem, így elég gyorsan közös nevezőre jutottunk.

De amúgy szerintem a közeli baráttal is meg lehet beszélni, most már az ilyesmi is elég elterjedt.

2011. ápr. 29. 16:15
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden szingli pasi bevállalná szerintem. Többek közt én is. Ha érdekel dobj egy privit :)
2011. ápr. 29. 16:17
 8/26 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem para egy közös filmezés vagy kirándulás. Szerető és egyben játszópajtás.:D Kell valami kis izgalom, mert a "14.00-kor találkozunk és menetrendszerűen ágyba esünk" című dolog uncsi lehet egy idő után.
2011. ápr. 29. 16:18
 9/26 anonim ***** válasza:
75%
Írj Alekosznak a Való Világba, szerintem a falat átütve megy hozzád alkalmilag dugni.
2011. ápr. 29. 16:20
 10/26 anonim ***** válasza:
49%
Érdekes, mennyire mások vagyunk... Nekem ez pont baromi ideális felállás, a csak szex, de semmi több, és nem csak egyszeri alkalomra. Igaz, nekem van is valakim, akivel eszem ágában sincs szakítani, de egy érdekmentes hancúrpajtást simán bevállalok. Mindenesetre engem nem hajt a folyton hódítani vágyás.
2011. ápr. 29. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!