Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartner hogy talál az ember, ha lány?
Én eddig általában kétféle sráccal találkoztam, akinek vagy egyéjszakás kaland kellett, vagy komoly kapcsolat. (Már normális srácok, nem ezek a szűz kissrácok, akik örülnek bármilyen nőnek)
Olyan, hogy szexpartner, ahol nincs kötöttség, semmi, csak elvagytok, és mindenki éli az életét a másiktól függetlenül, azt hol lehet találni? Vagy ez hogy alakul ki, ha teszem azt nem a netről akarok valakit megismerni?
Egyáltalán erre vevők a srácok? Vagy ha kaland, akkor csak egyszeri és rögtön hódít valaki mást?
Lányok - ha volt ilyen partneretek - hol találtatok rá?
Én valószínűleg tartanék attól, hogy anyagi vonzata is lehet a dolognak (ha nem most, akkor később). Én ezért vonakodok ilyenbe beleugrani (csak a magam nevében beszélek természetesen, ebből ne általánosíts).
F
Ez az úgynevezett nyitott kapcsolat. Állítólag létezik, én még olyannal nem találkoztam, hogy működött is volna (az egyik fél mindig többet szeretne).
26/F
Biztos hogy találnál szexpartnert. Ismerőseid közül, a neten, volt barátaid közül.
Ha közelben laksz és korombeli vagy, esetleg még be is jössz nekem akkor egye fene, bevállalom én:P
Nem így gondoltam. Hanem úgy, hogy ha már rendszeresen találkozgatunk, akkor nyilván elvárja a lány, hogy meghívjam vacsorázni néha, vagy valami közös programra. És innentől már elveszítené a varázsát.
De lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, és működne hosszú távon is, anyagiaktól abszolút mentesen...
Fiú vagyok, vevő vagyok rá.
Általában ez úgy van, hogy a volt barátnőim hívnak fel amikor egyedülállók és társaságra vágynak.
De olyan is volt, hogy az épp megismert lány utalt rá, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot. Erre rá is kérdeztem, így elég gyorsan közös nevezőre jutottunk.
De amúgy szerintem a közeli baráttal is meg lehet beszélni, most már az ilyesmi is elég elterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!