Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet abból baj ha sokáig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból baj ha sokáig csak pettingelünk, és semmi kielégítés? Főleg ugye a pasinak.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 20:29
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

de ez nem arról szól, hogy akkor megbeszéljük, hogy jó, most pettingelünk, és elégízsük ki egymást

hanem együtt vagyunk, és szeretnénk élvezni a másik társaságát, és örömet okozni a másiknak olyan módon, amivel mind a ketten jól tudjuk érezni magunk, és nem zavar

amúgy mondanám, hogy ő se ért még hozzám azon a ponton lent, csak max comb és fenék

meg én se érzem azt, hogy ő tudatosan kívánja, hogy én most kézzel vagy akárhogy kielégítsem

szal mindenkinek mondanám, hogy ő sose panaszkodott ilyen miatt, csak én aggódok, hogy nem-e fáj-e neki nagyon (honnan tudnám, nekem nincs mim amim úgy fájjon), meg hogy ezzel ő nem okozhat-e magának bajt, ha ő ezt vállalja

2011. ápr. 28. 13:19
 32/35 anonim ***** válasza:

12:47es vagyok.

Nem is tudom, nekem olyan furcsa hogy így állsz a szexualitáshoz. Ne érts félre nem akarlak oltani meg semmi ilyen, énis 20 voltam amikor először kapcsolatom lett, és ugyanennyi évesen feküdtem le először a barátommal. Csak nekem tök más érzéseim voltak a szexszel kapcsolatban, nagyon szerelmesek voltunk, és én is azt akartam, hogy ki tudjam elégíteni a vágyait, és iszonyatosan kívántam őt, a testét, mindenét. Azelőtt nekem se volt semmilyen tapasztalatom.

De hát nem vagyunk egyformák :D Amúgy hogy a kérdésedre is válaszoljak, volt hogy a barátommal nagyon felizgattuk egymást, de szex nem lehetett, és mondta hogy ilyenkor fáj neki ott lent, nem túl kellemes érzés. De pl. nőknél is lehet ilyen, amikor együtt voltunk és nagyon be voltam indulva de mégse mentem el, kicsit fájdogáltam a hasam.

Elég nehéz lesz úgy "kényeztetni" egymást, meg élvezni egymás társaságát hogy ő ne induljon be, elvégre férfiból van. De ha ő eddig nem panaszkodott, akkor vagy túl udvarias, vagy nem okoz neki gondot. (najó, + vagy elintézi magának:D)

2011. ápr. 28. 13:53
 33/35 anonim ***** válasza:
Na jó, szerintem te nem erről a bolygóról való vagy. 'beszennyezni a kapcsolatot a szexualitással'- TE NORMÁLIS VAGY??? Milyen prűd szüleid lehettek neked, te jó ég! A szeretkezés (nem dugás, hanem szerelemből történő szex), a legszebb dolog, ami 2 szerelmessel történhet. Remélem, a barátod másnál keres vigaszt, aki ennyire hülye, az megérdemli.
2011. ápr. 30. 17:46
 34/35 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 30. 19:20
 35/35 anonim válasza:
Ez mekkora duma...semmi nem lesz csak kitalálunk ilyeneket, hogy ne hagyd abba...de király..még alhasi fájdalom, :D:D:D
2011. máj. 22. 23:50
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!