Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból baj ha sokáig csak pettingelünk, és semmi kielégítés? Főleg ugye a pasinak.
XD tudom, hogy milyen hülyén hangzik, de én 20 vagyok, ő meg 23...
amúgy effektíven nem "nyúltam" még az öhm férfiasságához, csak a teste többi részét kényeztettem (ok, övtől lefelé még nem nagyon, értsd ez alatt feneket combot)
a problémám épp az, hogy nagyon szeretem, és nagyon szeretnék neki örömet okozni, de nem tartom magam késznek olyanokat csinálni, ami ugye kielégülést okoz... meg nem is akarom így bemocskolni a kapcsolatunkat ilyesmivel még, és ő se
egyébként 3 hónapja vagyunk együtt, de lassan haladunk :P plusz élőben csak max hetente látjuk egymást :( lehet azért is olyan túlfűtőttek olyankor az érzelmek
12:32
az az előjáték
a petting lényege, hogy közösülés nincs
amúgy csak azért kérdeztem, mert nem tudtam, hogy ez tényleg, illetve mennyire fáj
valamint azon aggódtam, hogy lehet-e belőle tényleges egészségügyi probléma később, ha így folytatjuk
mert ha neki így jó, még ha kicsit kellemetlen is a merevedése, akkor én szívesen folytatom így, de ha neki nagyon fáj, vagy ez télleg egészségügyi problémát okozhat, akkor persze nem csinálnám, és maradjunk ölelésnél meg csóknál, vagy ami őt még nem állítja fel
de igen, az is a gond, hogy nem tudom hogyan kell megmondani, hogy van-e merevedése
Annak amit te csinálsz az ég világon semmi köze a pettingnek, úgyhogy inkább ne nevezd annak. Nem mersz ott hozzáérni, még ránézni se, sőt még leírni is szégyenkezel ("öhm férfiassága", meg azt mondod nem akarod ezzel "bemocskolni" a kapcsolatotokat... Bár már elrugaszkodtunk az eredeti kérdésedtől, de miért viszolyogsz ennyire a szexualitástól? Kb. mintha valami bűnös dolognak tartanád, legalábbis ez jön le a kommentjeid alapján.
22/L
12:47
akkor mondj egy jobb szót rá, mert én magyarul nem tudok :D hívnám én make outnak, de mindenki itt hülyének nézne, hogy beszéljek magyarul
és talán azért félek a szexualitástól, mert tapasztalatlan vagyok? valószínűleg
barátomtól nem félek, és megbízok benne az biztos, meg nagyon szeretem
amúgy nem viszolygok a szexualitástól, csak ha róla van szó, hát én szeretném megadni neki a tiszteletet, mint ember, és pl nehéz úgy beszélni róla, meg úgy gondolni rá mint egy szexuális "lényre" mármint ez most arra, hogy úgy körülírtam... meg hát belegondolni is, hogy vele komolyabban szexuális dolgokat csináljak...
szóval ugye 20 éves vagyok, és azért tudom mi a szex, ugye internetről is elég könnyű sokmindent megtudni, és hát a kamaszlányok is nagyon kíváncsiak tudnak lenni...
csak lehet, hogy amit láttam / olvastam szexualitásról, azt azért olyan nehéz összeegyeztetni vele, mert nekem ő sokat jelent, és uuh,vagy már én nem tudom, hogy miről beszélek XD
12:50
köszi, és majd megpróbálom, csak kicsit szégyenlős is vagyok ilyenről beszélni, nem tudom hogy fogjak hozzá XD tudom, hogy kell de nah... (azt viszont meg kell várnom, hogy élőben beszélhessek róla vele, mert online ilyet nem lehet XD
bocsi, hogy ilyen gyökér vagyok...
nem bűn azért ha nem volt még kapcsolatom 20 évesen
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!