Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet abból baj ha sokáig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból baj ha sokáig csak pettingelünk, és semmi kielégítés? Főleg ugye a pasinak.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 20:29
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:

Hát nálam a pasin nem akarja. Már január óta együtt vagyunk és mindig csak pettingeltünk.....

Nem tudom mád fiúknál hogy van:S

2011. ápr. 26. 20:31
 2/35 anonim ***** válasza:
Milyen bajra gondolsz?
2011. ápr. 26. 20:31
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon megfájdulnak akkor a golyóim. és azt hallottam lehet tőle here visszér. inkább elégítsd ki kézzel vagy valami de ne kínozd.
2011. ápr. 26. 20:33
 4/35 anonim ***** válasza:
nekünk volt egy ilyen reggelünk, a barátom utána egész nap jegelte :D nahjó akkor nagyon sajnáltam szegényt...
2011. ápr. 26. 20:38
 5/35 A kérdező kommentje:

egészségügyi problémára, mármint igazira

de amúgy nem örülök ha fájdalmat okozok neki, lehet visszább kéne fognom magam, hogy ne izgassam úgy fel, de hát ha meg úgy élvezi a pettinget...

amúgy nem mondta, hogy fáj neki, csak én aggódom érte

múltkor pl amikor rajta feküdtem, és ugye kényeztettem, a lábam bent volt a lábai között, és csak kihúztam, nem is durván, hogy másképp pozicionáljam magam, de így is felszisszent :(

2011. ápr. 26. 20:49
 6/35 anonim ***** válasza:
A felmunka semmire se jo. Mi ertelme felizgatni ha nem csinaljatok vegig?
2011. ápr. 26. 20:51
 7/35 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, megfájdul az alhasuk. Nekem azt mondta egy volt barátom, hogy mikor pettingeltünk ruhán keresztül, és nem elégítettem ki, egész nap szenvedett, fájt a hasa, illetve a heréi. Más még nem említette ezt.
2011. ápr. 26. 21:25
 8/35 A kérdező kommentje:

20:51

Nem félmunkát csinálunk, mert nem akarunk még lefeküdni, mert nem érezzük így helyesnek, meg nem vagyunk készek rá.

De attól szeretnénk a másiknak örömet okozni, meg kényeztetni.

Nem mindenki akar rögtön szexelni valakivel hiába szereti meg bízik meg benne.

Tényleg csak az az egy izém ezzel, hogy nehogy vmi baja legyen.

2011. ápr. 26. 21:50
 9/35 anonim ***** válasza:
de igen ha pettingeltek és nem megy el az félmunka
2011. ápr. 28. 12:01
 10/35 anonim ***** válasza:
ez olyan mintha rohadt éhes lennél megengednék, hogy szagolgass vmi kaját, de nem ehetsz belőle
2011. ápr. 28. 12:01
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!