Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból baj ha sokáig csak pettingelünk, és semmi kielégítés? Főleg ugye a pasinak.
én nem érzem magam késznek arra, hogy kielégítsem akár a kezemmel, és tudom ő sose erőltetné rám, az nem is jó
akkor inkább fogjam vissza magam petting során, hogy hátha nem indul be annyira, hogy mervedése lesz?
nem kamasz már, szóval szerintem nem lesz minden apróságtól merevedése, mondjuk szerintem nem én vagyok a legjobb ember ezt eldönteni XD szerintem én tapasztalatlanság miatt nem nagyon tudom megmondani mikor van neki, megfogni meg nem merném...
még nézegetni se nagyon merem, hogy van-e neki XD
kicsit szégyenlős vagyok még, éppen azért nem merném csak úgy kielégíteni...
de legalább eddig pettinggel sokkal közelebb jutottam, hogy úgymond "megbarátkozzak" a testével és a szexualitásával
nem volt még pasim előtte, még csak nem is csókolóztam XD
Ha nem az a cél,hogy elmenjen akkor ne izgasd fel, mert neki fájdalmat okoz. Neked örömet? Ha meg akarjátok ismerni egymás testét, akkor bátran vedd elő a kicsi huszárt és játssz vele...
Kérdésedre a válasz, ha hosszú távon így folytatod elmegy. Tőled. Sok sikert!
Ha megfogni sem mered, akkor szó sincs pettingről.
Ez kínzás a srácnak. Ha nem állsz készen, akkor ne csináld mert rosszul sülhet el a dolog (nem a srác) Te jelenleg meddig mész el játékaid során? Ruhán keresztüli dörgölődés?
Most akkor te 12 vagy a "párod" meg 76???
Vagy mi a fene van veled, kegves kérdező?
Miért kérdezed meg, hogy baj-e, ha nem vered ki a barátodnak, ha utána kijelented, hogy nem is akarod? Megválaszolod ezt is: Inkább ne csinálj semmit? Igen. Ki fog dobni, ha így fojtatod? (feltéve hogy nem vagy a rabszolgája, akit a pincéjében tart fogva) Igen.
"de nem az a cél, hogy elmenjen XD" - Felhomályosítalak. A szexnek az a lényege, hogy elmenjen. Mert így termékenyíti meg a férfi a nőt. És lehet, hogy a szex több ennél sokak szerint (nyilván ez igaz is egy másik aspektusban), de most nem ez a lényeg.
Ha nem érzed magad elég érettnek, akkor ne csináld. Ne dörzsöld/dörgöld (ha már hozzányúlni nem mersz, ő meg olyan mulya hogy nem vezeti rá a kezed, hogy megtanítsa), simán hagyjad békén.
És igen, mind a ketten terhesek vagytok attól, hogy 12 évesen itt trollkodtok a hülyeségetekkel.
én nem azzal a céllal állok hozzá a pettinghez, hogy jól felizgassam... inkább úgy megy, hogy elkezdünk csókolózni, és közben valamit csinálni kell a kezemmel is, aztán hirtelen kényelmesebb az ágyon feküdni, és más helyeken is szeretném csókolni... meg nem olyan rég már az ing is lekerült, és azt találtam észrevenni, hogy ő mennyire élvezi ha a mellbimbóját izgatom, csókolom, stb, de itt még én tapasztalatlan is úgy láttam, hogy már van ettől merevedése
csak hát érted azt látom rajta, hogy élvezi, odavan érte, és én örömet akarok neki okozni
csak hallottam, hogy a mervedés hogy fáj, meghogy hosszantartóból probléma lehet, és azt viszont nem akarom, meg nem akarok neki fájdalmat okozni :(
szóval azért nem tudom mit tegyek
" Én nem azzal a céllal állok hozzá a pettinghez, hogy jól felizgassam... "
A petting lényege, hogy közösülés előtt felizgassátok egymást. Ha nem azzal a céllal állsz neki, akkor is ez az eredménye.
És igen, van hogy fáj, ha négyszer elmentem, és utána megint feláll.
Vagy ha hetek óta ezt játsszátok, és nem könnyített magán. Amit erősen kétlek.
Ha nektek így jó, akkor csináljátok így. De akkor meg ne kérdezgess hülyeségeket, hanem gondold végig magadtól, hogy mit miért csinálsz, és mi a következménye. Mert ehhez nem kellünk mi.
Most akkor hogy is van? Az már nem petting ha nem elégül ki a fiú vagyis! Nem élvez el...ha elélvez akkor meg már a szex is nagyonn élvezet neki mindhogy kézzel elégitse ki a lány...nehogy már a fiunak fájjon ha nem elégül ki , nekik kell az orgazmus a lányt meg hagyják a fenébe de tényleg lányok nagyrésze sosem ér el orgazmust de a fiuk csesznek rá..mert fáj a heréjük jajj istenem de sajnálom ..
Kérdező talán ne izgasd fel annyira:) bár sztem az a célod nem?? Kérdezd meg a barátodtól ha neki fáj ha nem elégül ki...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!