Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha valaki naponta 5x vagy annál többször maszturbál? Káros az egészségre vagy pont hogy egészséges? Ha káros akkor hol a határ? Vagy ha egészséges akkor miért?
Figyelj! Azért a túlzásoktól óvnálak. Szóval az a napi 5
rengeteg. Bőrirritációt okozhat az örökös dörzsölődés, in-
gerlés. Emellett a nemi szervrendszerednek sem tesz jót.
Nem hiszem el, hogy a prosztatádnak jót tenne, hogy egész
nap újra egyre görcsösebben össze kell húzódnia, hogy ki-
préseljen még magából valamit. Közhely, de igaz: legjobb
a középút! Mért nem elég napi 1-2, max 3? De már a 3-at
sem rendszeresen. Nem igaz, hogy ennyire ne lehessen meglenni az állandó szexuális kielégülés nélkül. Most itt az állandó alatt a napi többszörit értem, nem az egészséges nemi életet! Parancsolj magadnak és a farkadnak!
nem kell a sok baromra hallgatni
annyit maszturbálj amennyi még jól esik
a tested úgyis jelzi, hogy már szar, nem esik jól, illetve mint minden, ez sem jó ha már kényszeres
de egyébként meg annyiszor csinálod, amennyiszer akarod
ez a 2-3 naponkénti röhejes, a másik idióta meg az aki szerint a 3 még elfogadható, de már az 5 nem
persze, tönkremegy a prosztatád, hát hogyne
Keress valami hobbyt sürgősen, mert ebbe bele fogsz őrülni!
Túlzásba viszed és ezért később nem lesz akkora élvezet. Nem lesz benne semmi különleges, rutinná válik, mint a reggeli fogmosás.
Jó dolog magadnak örömet okozni, de nem lenne sokkal jobb megosztani valakivel ezt az örömöt? Járj el közösségbe és ismerkedj lányokkal!
Sokkal hasznosabban is eltöltheted az időt, ha unatkozol.
Fogadd meg, hogy mostantól max. napi kétszer (vagy egyszer, mondjuk este) és akkor várni fogod és sokkal jobban tudod értékelni! :)
Mindig ugyan arra gondolsz közben az elsőnél és az ötnél is?
Használsz magazint, filmet, stb?
Az a lényeg, hogy közben mire gondolsz. Ha ilyen sokszor csinálod, akkor egyre különlegesebb izgalmasabb képzeteket kell használnod. Ez sem lenne baj, csak így egyre csökkenhet az ingerküszöböd.
Max ez lehet a hátrány.
Ugyan arra gondolok mindig amúgy vagy film vagy kép, vagy fantázia! Vissza térve mondták itt hogy napi 5 már probléma stb. hát nem 1x fordult már elő és semmi bajom sem volt.
Cukordinnye:
Köszi a választ de ne képzelj engem ilyen élettelen embernek minden hétvégén járok bulizni sőt hétköznaponként is szoktam járni minden nap el ide-oda ritkán van az hogy egész nap itthon ülök, és ha meg mással osztom meg az "örömöm" valamikor neki nem öröm csak nekem..:)
Azért örülök, hogy van kivel megosztani, és szerencsésebbnek vélem ezt a szituációt még akkor is, ha ilyenkor többnyire, csak neked öröm.
Pláne örömmel olvastam, hogy van életed emellett, szóval ez nem valami kényszeres unaloműző program.
Ennek ellenére én nagyon soknak tartom, de ha ez nem megy a rovására a normális szexuális életednek, akkor nem igen tudok mit ellenezni benne. Maximum amit már írtam, hogy rutinná válik és egyre kevesebb örömöt fog okozni, egyre több kell az örömhöz...
Egy vmi egészségügyben dolgozó ismerősömmel beszéltünk erről, Hogy mi a határ? Ő úgy fogalmazta meg, hogy az se káros ha egész nap a csajodat döngeted, azaz akár 5-6 alkalommal is elmész. Tehát ha a terhelést bírja, akkor miért ne? Másrészt feszültséget vezet le. Akik sokat stresszelnek, azok vagy egész idejükbe a call of dutyt verik, vagy a brét. Egyszerű idegesség levezetés.
Van aki kívánja a napi többszöri maszturbálást is. Van aki megelégszik heti egy két alkalommal. De ehhez még hozzá tartozik a szeretet hiány is, van aki ez miatt csinálja, persze nem tudatosul benne, csak egy egyszerű hamis képet kap a szeretetről, az által hogy jól érzi magát. Nekem is megesett, hogy "mici-mackónak semmi dolga nem akadt" és 5-6 egy nap elment, de van hogy napokig hozzá se nyúlok e téren.
Ez nem olyan dolog, aminek a rabjává válik valaki, mint pl a drognak. Egyszerűen más örömöt kell keresni, Ami helyettesíti ezt. Akár csaj formájába, akár sport, vagy hobbi. Végül is, úgy se te fogod megmondani, hogy mi a jó neked hanem a szervezeted, ha te úgy jöttél össze, hogy neked ennyi kell, hát istenem. Fogj ki egy olyan csajt akinek ugyan ekkora igénye van a sexre, és itt leszögezem, hogy jó kapcsolatotok lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!