Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha valaki naponta 5x vagy annál többször maszturbál? Káros az egészségre vagy pont hogy egészséges? Ha káros akkor hol a határ? Vagy ha egészséges akkor miért?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 19:53
1/23 anonim válasza:
Szerintem nem káros az egészségre, bár nem tudom. Én van hogy napi 3# csinálom, remélem nem okoz problémát.
2/23 anonim válasza:
beteges. szerintem még az sem normális dolog ha mindennap
3/23 anonim válasza:
Igen káros.
NEm egészségügyileg káros, hanem szellemileg.
Miért nem kelsz fel a gép elől, és keresel hús vér barátnőt?
Szánalmas dolog a recska, ezt mindenki tudja.
Felállni a gép elől, go furdő, hozd rendbe magad, és menjé csajozni ember....
4/23 anonim válasza:
sok ez már minősíthető pótcselekménynek
5/23 anonim válasza:
Egyrészt unalmas élete lehet,másrészt káros,mert korai magömléshez vezet.
6/23 anonim válasza:
Nem káros.....de ha 2-3 napig nem hokiznál sokkal nagyobb az élvezet :D ..... Amugy nem fáj vagy nem sebesedik ki ?????
7/23 szamo77d válasza:
Egész életemben egyszer jött össze a napi öt! Én nem hi-
szem el, hogy valaki tartósan, heteken, hónapokon át ké-
pes ezt megcsinálni! Nem létezik! Ha kívánod, csináld, de ha nem kívánod, ne gyötörd a farkadat, hogy elérd a rekordot.
8/23 anonim válasza:
Nem értek egyet az előttem szólókkal :D persze ha csak recskázol egésznap az gáz, de nem kivitelezhetetlen mint páran írták. Én pl múltkor is egymás után 5x megdugtam a csajomat, mind2en élveztünk mind az 5x, aztán este ki is vertem 2x :) szal ha bírod és nem ebből áll az életed ak np :D
9/23 A kérdező kommentje:
De sokszor még a munkahelyemen is, vagy mikor még suliba jártam akkor még a suliban is kivertem többször is illetve haza fele a vonaton is jó persze nem minden napos volt az hogy még a vonaton is de megesett egy párszor.
2011. ápr. 27. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!