Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Észervenné hogy elloptam? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észervenné hogy elloptam? (lent)

Figyelt kérdés

A tesómnak van 1 doboz óvszere de mostmár csak 5 darab van benne.2olyan rész amin 2db van egybe meg külön 1db.

Ugye a dobozban 10 van szóval már 5 öt elhasználtak a barátjával.Szerintetek észrevenné h egy nincs meg benne?Sűrven van a barátjával meg most 1 hétig itthon sincs a tesóm.

2011. ápr. 26. 12:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha elveszed ugy hogy nm tud rola..késöbb az ö párkapcsolatának is rosszat tehetsz ezzel..az én pasim kombinálna hogy hova lett
2011. ápr. 26. 14:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát tőlem tuti nem tudnál semmit sem úgy elvinni,hogy nem venném észre! Egyszer egy szép nyári napon benyitottam a szobámba és megtorpantam, anyum meg a sarkamra lépett,hogy nah mirét is nem megyek tovább? Mondtam neki,hogy valaki volt itt. Ő nem látott semmit és szépen odakullogtam a szekrényhez és az egyik ajándék bögrémből hiányzott az egyik körömlakkom. :D természetesen a hugom volt...de már azelőtt tudom,hogy valami nem oké hogy beléptem volna egész lábbal a szobámba. 22L
2011. ápr. 26. 14:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha tényleg jóban vagy a tesóddal, nem fog szólni arra semmit sem, ha kérsz tole. Ha hiszed ha nem, orulni fog, hogy gumival akarod csinálni, és nem nélkule. A másik dolog, meg hogy egyszer úgy is fog kelleni venned gumit. Ha egy kicsit furának tartod,akkor azt tanácsolom menj el egy nagyobb drogéria uzletbe, és vegyél ott. Ott nyugodtan ki tudod választani, hogy melyiket akarod. Jobb mint a patika vagy a hypermarket. Másik tanács, otthon gyakorold felhúzni. VEDD A CIPOD, IRáNY EGY MESSZI DROGéRIA éS VESZEL EGY CSOMAGOT. ITT VAGY MéG?? :D
2011. ápr. 26. 16:06
 14/14 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. ápr. 26. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!