Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észervenné hogy elloptam? (lent)
A tesómnak van 1 doboz óvszere de mostmár csak 5 darab van benne.2olyan rész amin 2db van egybe meg külön 1db.
Ugye a dobozban 10 van szóval már 5 öt elhasználtak a barátjával.Szerintetek észrevenné h egy nincs meg benne?Sűrven van a barátjával meg most 1 hétig itthon sincs a tesóm.
"de nincs itthon"
Telefon?
"meg ő csaj én fiú vagyok."
És nem állsz szóba nőkkel, vagy mi? :)
Neked kell tudni, hogy a tesód mennyire tartja számon a cuccait. Egy átlagos embernél szerintem nem tűnne fel, viszont én a környezetemben ismerek pár embert, aki tuti hogy tudja pontosan, hogy hol miből mennyit tart.
Én megértem, hogy nehéz vele erről beszélned, meg ha nem vagytok olyan közeli kapcsolatban, akkor szerintem mindkettőtöknek kínos lenne.
Én azt javaslom, hogy vegyél a boltban. Előbb utóbb úgyis el lesz, és ha már ilyen eszközhöz nyúlsz, akkor ahhoz is legyél elég bátor, hogy megvedd.
Tudom, hogy ez kínos lehet bizonyos korban, de hidd el, nem az. Az emberek egy bizonyos kor után szexelnek. Nincs ebben semmi rossz. A szexhez hozzá tartozik a védekezés is. Ez ilyen egyszerű. Ne aggódj ezen.
23/l
"de most milyen lenne szia tudsz adni egy condomot?"
B@szki, ellopni jobb lenne? :)
Mondd meg neki az igazat: venni kínos egyelőre, de láttad, hogy neki van és elkérnél egyet, hogy legyen, ha kell.
Vagy vegyél. Ha szerinted kínos, akkor olyan helyen vedd, ahol nem ismernek. Pár alkalom után nem fog érdekelni, annyit meg kibírsz, hogy elmenj 2 bolttal arrébb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!