Megvádolt, hogy elloptam a kutyáját! (? )
Sétáltattam a kutyámat (6 hós csivi) és odajött hozzám egy ápolatlan, soha senki nem látta" típusú férfi, hogy ez az ő kutyája és, hogy én elloptam tőle. 1 órán át vitatkozott velem, hogy hát nézzek már rá a kutyára, hogy örül neki..Persze, hogy csóválta a farkát, hiszen még kicsi és mindenkinek csóvál és örül. Még azt is elmondta, hogy mikor, hol és hogyan loptam el tőle. Már annál tartott, hogy feljelent idézem őt: "magán lak- és tulajdon sértésért". Mondtam neki, hogy nyugodtan jelentsen, mert ez bizony az én kutyám tudom bizonyítani a papírjaival és a tenyésztő is alá tudja támasztani, mivel naponta találkozok vele. Erre azt a választ kaptam, hogy fel is fog jelenteni és biztos, hogy vissza fogja kapni a kutyáját.
Aztán amikor le akarta csatolni a kutyát a pórázról felvettem és elindultam haza. A férfi mögöttem jött és amikor bezártam a kaput mondta, hogy megjegyezte, hogy hol lakok és ne csodálkozzak, ha pár nap, esetleg hét múlva nála látom viszont a kutyáját.
Ebben az az érdekes, hogy az egész faluban ez az egyetlen csivava és 100%, hogy a kutya az enyém és senkitől semmit nem loptam.
Feljelenthetem őt rágalmazásért? Vagy nem éri meg? Esetleg nektek volt ilyen, vagy hasonló esetetek? Mi lett a vége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!