Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak! Egy nő legyen (pontpo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egy nő legyen (pontpontpont)?

Figyelt kérdés

gondolom egy férfinak sem nehéz néhány jelzővel befejezni a mondatot. Milyen számotokra a tökéletes nő?

Pl. Egy nő legyen kedves, sexi, okos, stb.

2011. ápr. 23. 11:23
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Valami hihetetlen hogy milyen bunkó vagy. Azt se tudod hogy kivagyok. És ne haragudj de én nem sértegettelek. KÖLCSÖNÖSSÉG törvénye. Ha most betartanám akkor mindennek lehordanálak. Buta liba, végeztem a veszekedéssel.
2011. ápr. 25. 15:23
 52/69 anonim ***** válasza:

Hogyan jött a kölcsönösség? Én pont azt írtam feljebb, a több soros fiúkatmegérteniprobáló, hogy több odafigyeléssel megoldható.

Erre: kölcsönösnek kell lennie

meg: nem ismered a kölcsönösség elvét?

Nem az jött le h én pont ismerem???? De sebaj...lehet a kölnibűz ment az agyamra...

2011. ápr. 25. 15:25
 53/69 anonim ***** válasza:

És engem nagyon régen sértegettek................................................................

És most abszolút nem is érdemeltem meg. TE valami banya lehetsz:)

2011. ápr. 25. 15:26
 54/69 anonim ***** válasza:
Tuti hogy direkt csinálod csak fel akarsz húzni élvezed.
2011. ápr. 25. 15:28
 55/69 anonim ***** válasza:
Ki..én? Na várjál! Én nem az vagyok akivel szócsatába keveredtél....
2011. ápr. 25. 15:37
 56/69 anonim ***** válasza:
spyd figyelj azért túlzásba esel!Most már te kezded őt sértegetni!Kiakadt mert tudod ő nem veszekedni akart te meg ezt írtad!Az más h nem kellett volna lehülyéznie de már kiegyenlítetted a számlát te is!Arra lett volna kíváncsi h mit csináljon h ne vegyék be a "butanők" kategóriájába am segítenék de ennyi infóból nem lehet megállapítani!Lehet h nem vagy elég büszke!Figyelj oda h viselkednek veled a fiúk mert ha te odaadó vagy de nem viszonozzák meg butának néznek ott vmi gond van.Sztem akkor te se légy olyan odaadó csak nem értem mit értessz odaadó alatt abban igazuk volt és erre is érthették h az odafigyelésnek kölcsönösnek kell lennie ha ők nem figyelnek rád te se figyelj rájuk!De írj többet mert így nem tudjuk mi is a baj?Mert nem mind1
2011. ápr. 25. 15:37
 57/69 anonim ***** válasza:
De mondjuk mostmár a kérdezőnek is kéne válaszolni mert jól teleírkáltuk:D
2011. ápr. 25. 15:42
 58/69 anonim ***** válasza:
Álljatok mááár leeeee! Aki azt írta, hogy nem akar buta nő kategóriába kerülni az én voltam. Én nem sértegettem senkit, mire visszajöttem már én lettem a másik, aki az volt. Két külön valaki volt.
 59/69 anonim ***** válasza:
de én lány vagyok úgyh nem tudok:D
 60/69 anonim ***** válasza:
85%os tényleg? akkor jól összevesztek a semmin:D
2011. ápr. 25. 15:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!