Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy nő legyen (pontpontpont)?
Figyelt kérdés
gondolom egy férfinak sem nehéz néhány jelzővel befejezni a mondatot. Milyen számotokra a tökéletes nő?
Pl. Egy nő legyen kedves, sexi, okos, stb.
2011. ápr. 23. 11:23
31/69 anonim válasza:
Ma 13:58 én a 13:47-es vagyok vagyis akinek írtál!Igen a legtöb fiatal nő erre vágyik de én nem!Eleget csalódtam ehhez és általánosítás alapján ne akarják már látatlanba megmondani h mire bukok!Egyébként az arany középutat szeretem!Legyen benne a csibészségben egy kicsit annyira amennyire én meg igenis legyen határozott mert nem szeretem ha nekem kell a nadrágot hordani!A túl jófiúkba ez szokott a baj lenni h határozatlan és nem is kezdeményez lehet rá sem jövök h tetszek neki csak utólag!De ennek ellenére nem bírom a menőket a szépfiúkat mert beképzeltek és rühellem ha bunkók velem!Legyen rosszfiú úgy h tiszteli a nőket meg szeret és tisztel és rosszfiú is csak mértékkel a barátaival is bánjon jól ne bűnözzön ne verekedjen durván igazából csak látszon annak ne legyen az,és legyen jófiú de úgy h határozott meg megvédi magát ha neki tetszem akkor ő kezdeményez.Én is ilyen vagyok tudok jó és rossz is lenni van véleményem kiáálok magamért különben már ki si készítettek volna.Valójában olyan pasit szeretnék csak aki olyasmi mint én se nem jó se nem rossz de kiáll magáért mg mer.Ne legyen jobb pasi mint én nőbe mert akkor az olyan izé nem lesz mellette olyan önbizalmam.Ha kicsit meg csúnyább ha természetben passzolunk és egyérteműen kezdeményez meg elfogad nem akar megváltoztatni akkor nekem jó.
32/69 anonim válasza:
Ja és sztem 17/lként ezért is nincs barátom mert sokat várok el de belsőleg nehéz ez a mai fiúknak!Mert az a baj h menőnek könnyebb lenni meg jól kinézni semmnit vegyíteni a belső jó és rossz fiúját!Erre kesőbb fog majd megérni de sajnos sokan járnak úgy h a csalódások elvakítják és azelött még normálisabb is volt és valljuk be egy hímsoviniszta,bezzeg a ,mai nők milyenek pasit jobb elkerülni és így méginkább nem talál majd norm. barátnőt!De vho ez a nőknél is így van sajna csak másképp.Én tudom h bosszantó nem én találtam ki de sose szabad feladni!
33/69 anonim válasza:
ma 14:15
Szerintem ilyen pasi nem létezik!
34/69 anonim válasza:
Meglepő de az olyan lányokra mint én azt mondják h nincs olyan!Pedig nem vagyok nagy szám és bevallom nem is tartozom a magukra túlságosan adó nőies lányok közé sztem még a műköröm is hülyeség.Nyugodtan kifikázhattok h biztos ronda lehetek!Ha én itt vagyok és ilyen vagyok pasiba is van még ilyen!Csak mint a tű a szénakazalban!Meg nyílván toleránsnak kell lenni igazából ha csak egy kicsit hasonlít arra amit leírtam az is jó én csak most az ideálom írtam le!
35/69 anonim válasza:
És még annyit hozzátennék mert rosszul írtam h én is csak hasonlítok erre nem vagyok teljesen ilyen.Igazából tényleg csak olyan pasit szeretnék aki hasonlít egy kicsit rám!Persze ahhoz meg kell ismerni!
36/69 anonim válasza:
Az egyik kolléga mesélt egy viccet ami megragadt bennem. Bocsássatok meg nekem előre is.
A Férfiakat a fáról az eszük hozta le. A nőket a gravitáció.
37/69 anonim válasza:
ma 14:32
Szerintem meg rádrakodott hogy nem lehetsz jó csaj,mert nem követed a divatott,illetve éretebben gondolkozol a társaidnál..képzeld nekem meg olyan lányok tettszenek akik elvegyülnek a tömegben,és nehezen lehet észre venni őket,igen mintha egy tüt keresnél a szénakazalban..Nem hinném hogy komoly gondok lennének veled,minden olyan mint bárki más és mint senki más..
38/69 anonim válasza:
bocs: "mindenki olyan mint bárki már és mnt senki más"
39/69 anonim válasza:
Tudod tiniként ezek nélkül tényleg nem lehetsz jó csaj valljuk be ilyenkor a külsőség számít majd később vmikor csak eljön az ilyen lányok meg fiúl ideje is!Nem hiszem h szűzként fogok meghalni és nem a mennyiség számí h hányan voltak hanem a minőség csak ezt is meg kellene sokmindenkinek tanulni!
40/69 anonim válasza:
Megbocsájtunk de a nők se hülyebbek csak másként okosok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!