Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy nő legyen (pontpontpont)?
Figyelt kérdés
gondolom egy férfinak sem nehéz néhány jelzővel befejezni a mondatot. Milyen számotokra a tökéletes nő?
Pl. Egy nő legyen kedves, sexi, okos, stb.
2011. ápr. 23. 11:23
41/69 anonim válasza:
ma 14:40
jól látod amúgy igen!
Talán 1-2 lány van akire rá tudom mondani hogy éltem mellette! "A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
43/69 anonim válasza:
ma 14:46
Valójában van róllam egy leirás ami rám illik és talán te is találnál v mit benne ami rád illik..elküldöm priviben
44/69 anonim válasza:
Igen valóban másként okosak. Ami nincs meg bennünk megvan bennetek és fordítva. Másképp is gondolkozunk és ezért nem értjük meg egymást. De ez tök jó! Így izgalmas!
45/69 anonim válasza:
Nekem elég sok fiú barátom van, és igyexem megérteni őket, szerencsére sokszor sikerül is, talán mert kiskoromban is sokat nyomultam fiúkkal, de eléggé szíven tud ütni, ha besoroznak a ˝butanők˝ kategóriába, mikor azt hiszem eléggé kiteszem a lelkemet, hogy értsem a másik nemet. És mondom, elég sokszor sikerül is, nem olyan nagy gáz. Több odafigyeléssel kevesebb lenne az ellentét.
46/69 anonim válasza:
ma 14:55
Az odafigyelésnek kölcsönösnek kellene lennie..
47/69 anonim válasza:
Valószínűleg nem ismered a kölcsönösség elvét.
49/69 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Zabálni való!!!!!!!!!!!!!!!! Régen veszekedtem.
50/69 anonim válasza:
ma 15:10
Látszik hogy hülye vagy!
Már veszekedni kell?
Normálisan kérdesztem pancser!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!