Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek biztos, hogy nem csak szexre kellek neki?
25/F vagyok, szűz, és nekem fontos, hogy olyannal legyen az első alkalom, akivel kölcsönösen, valóban szeretjük egymást.
De mostanában sokszor hallani, hogy a nőket csak a szex érdekli, és ez egy kicsit elbizonytalanított.
A párom 14/L.
ma 16:51
Szívből beszéltél. Helyes. Társadalom. Ez a társadalom amibe élünk megköveteli hogy legyél olyan mint ők. Mert ha nem akkor börtön, kiközösítenek. Ergo egyedül leszel és szar lesz. Nagyapám 32 éves volt mikor elvette nagymamámat aki akkor volt 18. Felgyorsult a Társadalom fejlődése és sajnos producerek irányítják. Szerintem.
"Egy 14 éves sem kicsi már,neki is akarnia kell! Lehet több esze van mint nektek itt egyberakva.."
Igen..biztos így van -.-"
ma 16:51, 16:53
Húú biztos tévedett, meg sík hülye több 10 ember, és most neked sikerült felvilágosítani, hová tart ez a nyamvadt társadalom...
Az a baj hogy trend követtő ember vagy. Semmi más nem érdekel csak hogy mi lesz holnap. Az ember halálig tanul mondja a mondás. De 70 évesen hidd el hogy nem biológiát tanul.
Ők túl vannak olyan problémákon amikkel te még küzdesz, vagy még meg se történtek veled. Mert tanultak a hibáikból!
Nem véletlenül mondják hogy hallgass a bölcsebbre. Kérdezz meg nyugodtan egy idősebbet mit gondol a mai világról. Hidd el hogy nem fog hülyeséget mondani csak gondolkodni kelleni tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!