Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek biztos, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek biztos, hogy nem csak szexre kellek neki?

Figyelt kérdés

25/F vagyok, szűz, és nekem fontos, hogy olyannal legyen az első alkalom, akivel kölcsönösen, valóban szeretjük egymást.

De mostanában sokszor hallani, hogy a nőket csak a szex érdekli, és ez egy kicsit elbizonytalanított.

A párom 14/L.

2011. ápr. 21. 23:43
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
Szerintem egy 25 éves fiú sokkal normálisabb mint egy 17 éves. Egyébként pont én vagyok az akinek sokadlagos kérdés a szex, különben már rég elmentem volna prostihoz. Úgyhogy ezt a gonosz kihasználó cukrosbácsi dumát abba lehet hagyni.
2011. ápr. 25. 16:53
 32/44 A kérdező kommentje:
Egyébként továbbra se írtatok egy épkézláb indokot, hogy miért baj a köztünk lévő korkülönbség, azon kívül hogy idősebbekkel "illene" próbálkoznom.
2011. ápr. 25. 16:56
 33/44 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy:D Egy 14éves lánnyal egyáltalán miről tudsz beszélgetni? Teljesen màs életszakaszban vagytok...11év..ge*isok. Nemrégiben én is próbálkoztam egy 14éves lánnyal, de rájöttem, h ez nonszensz, pedig én "csak" 18 vok. Annyira gyerekek még ennyi idösen...Jó persze vannak kivételek, de akkor sem ajánlatos.
2011. ápr. 25. 17:01
 34/44 anonim ***** válasza:

ma 16:51

Szívből beszéltél. Helyes. Társadalom. Ez a társadalom amibe élünk megköveteli hogy legyél olyan mint ők. Mert ha nem akkor börtön, kiközösítenek. Ergo egyedül leszel és szar lesz. Nagyapám 32 éves volt mikor elvette nagymamámat aki akkor volt 18. Felgyorsult a Társadalom fejlődése és sajnos producerek irányítják. Szerintem.

2011. ápr. 25. 17:02
 35/44 Bogaro ***** válasza:
89%

"Egy 14 éves sem kicsi már,neki is akarnia kell! Lehet több esze van mint nektek itt egyberakva.."

Igen..biztos így van -.-"

2011. ápr. 25. 17:08
 36/44 Bogaro ***** válasza:
Én nagyon toleráns tudok lenni.. De gondolkozzatok már!!!
2011. ápr. 25. 17:09
 37/44 AndiBandi93 ***** válasza:

ma 16:51, 16:53

Húú biztos tévedett, meg sík hülye több 10 ember, és most neked sikerült felvilágosítani, hová tart ez a nyamvadt társadalom...

2011. ápr. 25. 17:16
 38/44 anonim ***** válasza:
Jobb ha elhagyod mert az anyja/apja a végén feljelent pedofiliával!JOGOSAN!És ha téged szexuálisan akar kihasználni, nos erről inkább ne is beszéljünk...inkább ugy használ ki, hogy a barátnőinek villog veled...ennyi...
2011. ápr. 25. 17:16
 39/44 anonim ***** válasza:
Mit csináltál 11 éven keresztűl, hogy még szűz vagy? Sajnáltad magadat otthon? Ez kiakasztó kérdés. Még ha egy 30 éves, szexben elhanyagolt, tapasztalt, egypár férfit elfogyasztott nőről kérdeznéd ezt! De ennek 14 évesnek még egy rendes szeretkezésben sem volt része, max 1-2 perces dugásban, így fogalma sem lehet mi a jó! Így, pont téged használ ki? Röhejes!
2011. ápr. 25. 17:19
 40/44 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy trend követtő ember vagy. Semmi más nem érdekel csak hogy mi lesz holnap. Az ember halálig tanul mondja a mondás. De 70 évesen hidd el hogy nem biológiát tanul.

Ők túl vannak olyan problémákon amikkel te még küzdesz, vagy még meg se történtek veled. Mert tanultak a hibáikból!

Nem véletlenül mondják hogy hallgass a bölcsebbre. Kérdezz meg nyugodtan egy idősebbet mit gondol a mai világról. Hidd el hogy nem fog hülyeséget mondani csak gondolkodni kelleni tudnod.

2011. ápr. 25. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!