Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek biztos, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek biztos, hogy nem csak szexre kellek neki?

Figyelt kérdés

25/F vagyok, szűz, és nekem fontos, hogy olyannal legyen az első alkalom, akivel kölcsönösen, valóban szeretjük egymást.

De mostanában sokszor hallani, hogy a nőket csak a szex érdekli, és ez egy kicsit elbizonytalanított.

A párom 14/L.

2011. ápr. 21. 23:43
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
68%
Mit akarsz te egy 14 éves gyerektől? Atyaisten! Szánalmas vagy barátom! Keress magadnak hozzád illő nőt, ne gyerekkel akarj szexelni!
2011. ápr. 22. 09:06
 12/44 anonim ***** válasza:

Nem csak 14 éves kúrhat 14 évessel.

Amúgy nem lehetsz benne biztos. A megérzéseidre kell hagyatkoznod.

2011. ápr. 22. 10:10
 13/44 A kérdező kommentje:

Nekem ő tetszik, a vonzalom pedig nem döntés kérdése.

És nem feleséget kerestem, hanem 1. barátnőt.

2011. ápr. 22. 10:21
 14/44 anonim ***** válasza:
89%

Tudod azért vagy te még 25 évesen is szűz,mert

nincs a fejedben minden rendbe!:////

2011. ápr. 22. 12:13
 15/44 anonim ***** válasza:
És amúgy a kiscsaj szülei mit szólnak ahhoz, hogy 25 éves barátja van? Vagy nem is tudják (?)
2011. ápr. 22. 12:43
 16/44 anonim ***** válasza:
Azért gondold át hogy mit csinálsz kisgyerek! Ha nekem egy 14 éves (és tuti hogy felfelé kerekítettél) kislány azt mondja hogy egy 25 éves kisgyerek fogdossa tuti hogy pillanatok alatt szétcsapkodnám. És le sz.rnám azt is ha valami izomszagú f.sz lennél. Az a 14 éves gyerek még a saját érzéseivel sincs tisztábba!!! Te valami apa pótló vagy neki k.cs.g
2011. ápr. 23. 00:59
 17/44 anonim ***** válasza:
14 éves lánynak biztos hogy nem csak szexre kell egy pasi. De 11 év rengeteg, főleg ilyenkor. Ha akarod, járj vele, csókolgasd, de NE feküdj le vele MAXIMUM ha már legalább 2 éve jártok, és a lány elmúlt már 16! A 14 éves még egy gyerek! És valószínűleg nem is ÚGY szeret téged mint te őt, hanem apa-pótlékként! Tudnak a szülők a románcról?
2011. ápr. 25. 16:11
 18/44 anonim ***** válasza:
90%
Én nem piszkálni akarlak, de megkérdezhetem, hogy azért ilyen fiatal barátnőt választottál/találtál, mert a korodbeliektől tartasz kicsit? Talán a tapasztalatlanságod miatt? Amúgy az nekem is furcsa, hogy mit tudsz kezdeni egy nálad 11 évvel fiatalabb kislánnyal. A kérdésedre válaszolva csak annyit, hogy ez inkább fordítva szokott lenni. Egy fiú előbb akar csak szexet egy lánytól, mint fordítva, szóval szerintem emiatt nem kell félned. 23/L szűz
2011. ápr. 25. 16:13
 19/44 anonim ***** válasza:
Elmondom nektek mi a baja. Egy nőt jól megakar b.szni. Tele van már a heréje kikel ürítenie. De ahogy írtam NŐ-vel. Utána már nem lesz semmi baja max. elszégyelli magát.
2011. ápr. 25. 16:19
 20/44 A kérdező kommentje:

Azért választottam ilyen fiatalt mert nekem ez a korosztály jön be. Sok fiúnak ennyi idős az első barátnője, nekem miért ne lenne szabad, el vagyok tiltva?

Nem tudom a lány milyen részletesen számolt be otthon a kapcsolatáról.

2011. ápr. 25. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!