Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek biztos, hogy nem csak szexre kellek neki?
25/F vagyok, szűz, és nekem fontos, hogy olyannal legyen az első alkalom, akivel kölcsönösen, valóban szeretjük egymást.
De mostanában sokszor hallani, hogy a nőket csak a szex érdekli, és ez egy kicsit elbizonytalanított.
A párom 14/L.
ma 16:40
Szerintem te bolond vagy csöppet!
Tudod hány 14 év alatti lány vesztette már el a szüzességét és él rendszeres nemi életet? Ezt a romlott világot nem tudod megváltoztatni,jobb ha beletörödsz kisanyám!
"Egy csomó fiúnak van hasonló korú barátnője, nekem miért nem lehet...?"
1: az lehet, de NEM 25 évesek, hanem 15-17 max. a normális
2: idefigyelj, nem tudom te hol éltél eddig, de akinek 25 évesen 14 éves barátnője van, ott valami nagyon nincs rendben. Belegondoltál már a dolgokba? Ő most végez az általánossal te meg az egyetemmel/főiskolával(kéne, jobb esetben)!!! Munkahely és komoly kapcsolat után kéne nézelődnöd, nem kislányok után hogy elveszd a szüzességed.
ma 16:47
Szerintem hülyék vagytok mind!
Attól még lehet normális a kedves kérdezö mert megtetszett neki egy 14 éves lány..És mindenkinek van v mi betegsége,ha már itt nem eggyeznek a vélemények meg v mi nem megszokott akkor már az illettö mehet a sülyesztöbe..Ez tikteket minösit barátaim!
ma 16:49
Az öreganyádra gondoltál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!