Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek biztos, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek biztos, hogy nem csak szexre kellek neki?

Figyelt kérdés

25/F vagyok, szűz, és nekem fontos, hogy olyannal legyen az első alkalom, akivel kölcsönösen, valóban szeretjük egymást.

De mostanában sokszor hallani, hogy a nőket csak a szex érdekli, és ez egy kicsit elbizonytalanított.

A párom 14/L.

2011. ápr. 21. 23:43
1 2 3 4 5
 21/44 Bogaro ***** válasza:
87%
Na álljon már meg a gyászmenet egy pillanatra... 25 évesen 14 éves barátnőd van? Mit akar egy korodbeli egy 14 évestől úgy őszintén? Normális vagy ember?! Meg mi az hogy "vajon csak a szexre kellesz-e neki"... Milyen 14 éves lány ez? Férfiakat eszik reggelire vagy mi a szösz? Süllyedj már magadba egy kicsit... Meg basszus... HA ezt valami "jóakaród" elolvassa (tudom hogy névtelen az egész, de tudhat rólatok) , lazán fel is jelenthet ám. ÉS akkor te mész a börtönbe szappant szedni öcsi...
2011. ápr. 25. 16:40
 22/44 anonim ***** válasza:
0%
Nincs veled szerintem gond,persze a fiatalabb husik kivánatosabbak..De végül is láttnk itt már cifrábbakat is! 13 éves lányok élnek már rendszeres nemi életet,és már 18 évesnek érzik magukat..
2011. ápr. 25. 16:41
 23/44 anonim ***** válasza:
0%

ma 16:40

Szerintem te bolond vagy csöppet!

Tudod hány 14 év alatti lány vesztette már el a szüzességét és él rendszeres nemi életet? Ezt a romlott világot nem tudod megváltoztatni,jobb ha beletörödsz kisanyám!

2011. ápr. 25. 16:43
 24/44 anonim ***** válasza:
Kérdezőhöz. "ez a korosztály jön be" nem lehet hogy történt veled akkor valami. Mármint 1x évesen. Mert (és most gondolkodj el) ez a jelzés hogy te tizen évesekhez vonzódsz ez nem egészséges. Szerintem neked segítség kell. Beszélgess valakivel erről.
2011. ápr. 25. 16:44
 25/44 Bogaro ***** válasza:
89%
De mit akar egy 25 éves egy 14estől? Nekem ehhez kevés a fantáziám, pedig bárki elmondhatja hogy milyen élénk is az.
2011. ápr. 25. 16:44
 26/44 AndiBandi93 ***** válasza:
90%

"Egy csomó fiúnak van hasonló korú barátnője, nekem miért nem lehet...?"

1: az lehet, de NEM 25 évesek, hanem 15-17 max. a normális

2: idefigyelj, nem tudom te hol éltél eddig, de akinek 25 évesen 14 éves barátnője van, ott valami nagyon nincs rendben. Belegondoltál már a dolgokba? Ő most végez az általánossal te meg az egyetemmel/főiskolával(kéne, jobb esetben)!!! Munkahely és komoly kapcsolat után kéne nézelődnöd, nem kislányok után hogy elveszd a szüzességed.

2011. ápr. 25. 16:47
 27/44 Bogaro ***** válasza:
89%
Tudod mi kéne neked? Két nagy pofon az öregemtől, aztán egyből elkezdenél normálisan gondolkodni...
2011. ápr. 25. 16:49
 28/44 anonim ***** válasza:
17%

ma 16:47

Szerintem hülyék vagytok mind!

Attól még lehet normális a kedves kérdezö mert megtetszett neki egy 14 éves lány..És mindenkinek van v mi betegsége,ha már itt nem eggyeznek a vélemények meg v mi nem megszokott akkor már az illettö mehet a sülyesztöbe..Ez tikteket minösit barátaim!

2011. ápr. 25. 16:51
 29/44 anonim ***** válasza:

ma 16:49

Az öreganyádra gondoltál? :)

2011. ápr. 25. 16:52
 30/44 anonim ***** válasza:
Egy 14 éves sem kicsi már,neki is akarnia kell! Lehet több esze van mint nektek itt egyberakva..
2011. ápr. 25. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!