Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek biztos, hogy nem csak szexre kellek neki?
Figyelt kérdés
25/F vagyok, szűz, és nekem fontos, hogy olyannal legyen az első alkalom, akivel kölcsönösen, valóban szeretjük egymást.
De mostanában sokszor hallani, hogy a nőket csak a szex érdekli, és ez egy kicsit elbizonytalanított.
A párom 14/L.
2011. ápr. 21. 23:43
1/44 anonim válasza:
Sehonnan. Ezt nem lehet tudni.
Amúgy.
Én meg azt hallottam, hogy mostanában sok a pedofil. Eddig nem hittem, de most egy kicsit elbizonytalanodtam.
2/44 tsz-tag válasza:
gratula te kis pedomaci :o) a bnődnek még szőr sincs a pináján azt meg végképp nemtudja mifán terem a szex
3/44 anonim válasza:
hát ez k.urvajóóó! :_DDDDDDDDDDDDDD
4/44 tsz-tag válasza:
na meg elég röhejesen is hangzik hogy: egy 14 éves lány szexuálisan kihasznált egy 25 éves "férfit"
5/44 A kérdező kommentje:
első: ennek mi köze a pedofíliához?
rendes válaszokat légyszíves
2011. ápr. 21. 23:54
6/44 anonim válasza:
25F 14 L ? És ezen gondolkodsz? Vannak itt nagyobb problémák is barátom.
7/44 anonim válasza:
Ha a lány anyja lennék és véletlenül/vagy nem/tudnék
rólad/tok/feljelentenélek!
Ez nem vicc!
9/44 A kérdező kommentje:
mégis mi lenne a feljelentés tárgya?
2011. ápr. 22. 07:20
10/44 anonim válasza:
Próbálj meg olyan lányt keresni barátnődnek, aki korodbéli. Sokkal jobban jársz. Nem éri meg általános iskolással járnod, csak azért, mert ő hajlandó volt veled leállni. Nem erőszak a disznótor, ahogy mondani szokás, 25 éves vagy, lassan már feleség után kellene nézned, nem pedig tinik lelki világába belefolyni.. Hahó, ébredj fel! :) Az összes eddigi válaszoló épp azért piszkált, hogy gyakorlatilag a külső szemlélők számára pedofil vagy; lehet, hogy te szereted azt a lányt és nem így gondolod, de vajon mit szólnának a lány szülei, ha megismernének téged? Biztos nem éljeneznének.. Lehetsz te művelt, normális ember, 25 év az 25 év.. Én biztos eltiltanálak a lányomtól, ha a lány apja helyében lennék. A kérdésed pedig: A nőket csak a szex érdekli? A te 14 éves barátnőd aligha nevezhető még nőnek, sőt, jó esetben a szex sem nagyon érdekli. Bár igaz ami igaz, 14 év betöltése után már nem büntethető a szex, ha ő is beleegyezik, de azért.. Ne haragudj, de a lány sem teljesen komplett, ha egy vele egyidős srác helyett veled jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!