Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után mi az ami tilos?
A kritika meg azért ment, mert nem tudom megérteni, hogy tehet egy leendő anya ilyet, vagyis merényletet a saját gyermeke ellen. Mond kérdező ha netán lesz neked újra gyermeked mégis hogy fogsz rá tekinteni? Fogsz tudni rá mosolyogni? Mert én nem tudnék.
Szerintem ez a gyerek aki meg nem született biztosan tudott volna mosolyt csalni más arcára.
Te nem vállaltad a tetted következményét, ehelyett pedig elvetetted, nem volt felelőség érzeted.
Nem tudom milyen módon jött össze a gyerek, de akárhogy is az emberi élet akkor is élet. Akár a pocakban van, akár nem.
Innét kezdve nem érdemled meg, hogy még egy gyereked legyen, mert a pocakban megbújóra is tárgyként viszonyultál hozzá.
2011. ápr. 22. 23:42
Az utolsónak nagyon igaza van. A sors kifürkészhetetlen... honnan tudod, hogy annak az embernek ott a hasadban nem az volt a sorsa hogy éppen te legyél az anyja? És ha éppen megerőszakoltak (amit kétlek) miből gondolod h nem a SORS akarata volt mert így megszületett volna Ő? És hát abban is igazat adok az előttem szólónak, hogy én így nem tudnék mosolyogni a következő gyermekemre. Persze ha beteg volt a baba akkor valamilyen szinten megértem. De ha NEM beteg volt és te hagytad elmenni akkor kívánom neked h legközelebb mikor meg akarod tartani vetélj el!
2011. ápr. 23. 02:49
23/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztató szavakat.igazn mnodom örömteli érzés volt olvasni.muszály volt elvetessem.senki nem tudja hogy miért kellett úgyhogy ne itélkezzetek.
ha leírnád az okát valamelyest értenénk...
2011. ápr. 23. 10:04
25/34 A kérdező kommentje:
a dokim azt mondta hogy nagyon gyenge a szervezetem, a baba pedig nagyon beteg volt, azt mnota a doki h 80%ban lenne csak egézséges, és azt mnodta hogy az esetemben jobb elvetetni, mert beleis halhatok a szülésbe.nagyon sajnáltam de nemvolt más választásom.
Értem. Mit jelent ez a 80%-?
Azt,hogy 80 %-az esélye, hogy egészséges lesz?
ÉS császárral nem lehetett volna? Annyira legyengült voltál? Mindenesetre sajnálatos...
2011. ápr. 23. 14:47
27/34 A kérdező kommentje:
az a 80% azt jelenti, hogy nem lett volna teljesen egézséges.mondta hogy lehet majd leokémiás vagy ilyen betegségei, mert nem fejlődött normálisan és ezért visszamaradott volt.azt mondta hogyy jól gondoljam meg, mert ha megszülöm 100% h nem lett volna teljesen egézséges, és lehet h megis halt volna a magzat, ezért azt tanácsolta h vetessük el, mert nagyon kockázatos meszülni.
2011. ápr. 23. 17:28
Én is sajnálom, de sokan születtek már úgy, hogy az orvos azt mondta h valami baja lesz és mégsem lett... és sokan olyan gyerek született akiről a 9. hónapig azt mondták h normális és mégsem lett az. Volt egy leukémiás ismerősőm, elég fiatalaon diagnosztizálták nála, de mára tök egészséges.
2011. ápr. 23. 19:11
30/34 A kérdező kommentje:
hát igen, kivételek mnidig is vannak, és nemlehet kiszámitani a természetet, de sajnos igy alakult.
Kapcsolódó kérdések: