Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz után mi az ami tilos?
nagyon kedvesek vagytok....kvára közötök sincs hozzá, hogy ő mit csinál a testével, és fingotok sem lehet róla..lehet, hogy a körülmények miatt nem tarthatta meg a babát..meg amúgy is....pfejj undorító maradi f@szhiányos vénasszonyok....mind1..
amúgy ON: nekem még nem volt abortuszom, remélem nem is lesz, nem lehet a legkellemesebb élmény :S így csak sejtem, hogy pihenj utána, a szexel tényleg vigyázz, és szerintem másra nem igen kell :/
R.
Hát qrvára nem vicces egy ilyen abortusz, nem tudhatja SENKI, és mégegyszer megismétlem, hogy mindenki agyába beivódjon: SENKI, hogy mikor történik meg a "baj"..és igen, ez a sors fintora, mert több ezer család mit meg nem tenne azért, hogy legyen egy babája, valaki meg azon görcsöl, hogy elvetesse-e..
nem lehet tudni a családi hátteret, a baba állapotát, vagy inkább nevezzük embrió állapotát, nem lehet tudni, hogy az "anyuka" mennyi idős stb..
1000 és egy oka lehet egy ilyennek, csak sajnos sok ember a mogyorónyi agyával nem tudja átlátni ezt az egészet. Náluk az abortusz= a gyilkossággal. Hát nagyon tudok gratulálni minden ilyen primitív embernek.
Hány embertől hallottam már én is, hogy: ha véletlen teherbe esek, biztos megtartom..
Ahhan..csak lehet hogy az anyuka az eddigi életét adná fel. Nem lehet tudni, mi az oka, úgyh sztem abba lehet hagyni az ilyen fajta oltogatást, qrvára nem vicces!!
A kérdésedre válaszolva: 6 hétig nem lehet szexuális kapcsolatot létesíteni, illetve betétet kell hordani, amíg a vérzés el nem múlik.
18/L
Aki elveti a gyermekét, az nem lány/nő. Ezután ne legyen pofája gyereket vállalni!!!!
Kedves hölgyemények, a kis agyatokkal tán gondolkozni kellene és aztán felmérni a tettek súlyát...
Nincs joga terhes nőnek gyilkolni. Ha nem akarja a gyereket adja ÁRVAHÁZBA!!!
Egyetértek azzal,hogy adja árvaházba..De ha beteg a baba,jobb elvetetni..Pedig én abortusz ellenes vagyok,de nem tartanék meg egy beteg babát,mert ezzel nem csak az ő életét nehezítem meg,de saját magamét is.Ki foglalkozna vele pl,ha én majd nem leszek stb?
Amúgy fogalmam nincs,hogy mik a teendők abortusz után,de a 6 hét szex mentesség kicsit soknak tűnik nekem.De hiszek annak,aki már megjárta ezt az utat. :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!