Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Abortusz után mi az ami tilos?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz után mi az ami tilos?

Figyelt kérdés
A szexen kivül abortusz után mire kell odafigyelni, illetve mit nmszabad csinálni és mennyi ideig?
2011. ápr. 20. 22:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Az abortuszt követő két napban a fertőzésveszély miatt kerülje a közösülést, a tampon használatát és az ülőfürdőt. Az, hogy a fenti tevékenységek bármelyike a második nap eltelte után is növelné a fertőzés kockázatát, nem bizonyított.

Fizikai munka megengedett.

2011. ápr. 21. 07:39
 12/34 anonim ***** válasza:
A fürdést is kerülni kell, nem tudom meddig. De miért nem az orvost kérdezed meg? Talán ő jobban ért hozzá. nem? Nem tök laikus emberekre kellene hallgatni...
2011. ápr. 21. 08:35
 13/34 A kérdező kommentje:
amikor megcsinálták az abortuszt, nem kelett benmaradjak a korházba, jöhettem is haza, mniden rendben volt.elmagyarázta az orvo h miket nem szabad, csak nagyon rosszul voltam, igy nm emlékszem tisztán hogy mit is mondott.ezéért kérdeztem itt rá, de nemjó ötlet volt, mert van aki úgy érezte hogy jobb engem kioktatni mint a kérdésre válaszolni.Hát igyis elég szarul érzem magam, nemkell még ilyeneket irni is amitől a padlóra kerülök.köszönöm a válaszokat mindenkinek.ha esetleg valaki tud még valamit erről irhat.
2011. ápr. 21. 09:37
 14/34 anonim ***** válasza:

Na, hogy érdemi választ is kapj:

6 hétig tilos a szex ugye. 6 hétig szintén tilos az ülőfürdő, strand, tamponhasználat. Nekem a védőnő meg az orvos is azt javasolta, hogy 2 napig maradjak otthon a műtét után és bő egy hétig ne végezzek fizikai munkát, pl ne emeljek nehezet.

Továbbá arra kell figyelni, hogyha hőemelkedésed, lázad lesz a műtétet követően, darabos, nagyon erős vérzésed, bűzös folyás, azonnal vissza kell menni az orvoshoz. Ha minden rendben van, akkor is vissza kell menni 6 hét után kontrollra.

2011. ápr. 21. 10:00
 15/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.hát arra emléxem h vissza kell menjek kontrollra, de másra nem nagyon.fogamzásgátlót is irt, magyarázta hgy hogyan szedjem de sajna arra sem emléxem.
2011. ápr. 21. 10:44
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

mi az, h nincs joga? és ha megerőszakolták vagy beteg volt a kisbaba? ne ti döntsétek már el,h mihez van joga.

Am a kérdésre, a sportot kerülni kell egy darabig meg sokat pihenni

2011. ápr. 21. 12:01
 17/34 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlót akkor kezd el szedni, ha megjön az első rendes vérzésed. A műtét utáni vérezgetés nem menstruáció, szóval ne akkor kezdd. Nekem pont 6 hét múlva jött meg először a műtéttől számítva, én is akkor kezdtem el szedni a gyógyszert. Az a lényeg, hogy a fogamzásgátlót mindig akkor kell elkezdeni, amikor megjön, az első napon és akkor már rögtön véd.
2011. ápr. 21. 12:33
 18/34 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.várom már hogy megjöjjön, és akkor elis kezdem szedni.hát sajnos egy keddi napon volt az abortuszom, és már hétfőn sportolnom kelett, meg még azon a héten volt egy kis dolgom, amitől megeröltettem magam.mikor elfáradtam nagyon és amikor megeröltettem magam szörnyű hasfájásom volt, és nagyon véreztem is akkor.de mostmár rendben van minden.
2011. ápr. 21. 15:14
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Hülyék vagytok, a baba tehet róla, hogy az apja megerőszakolta az anyját? Ezért meg kell ölni? Vagy, ha beteg: én inkább élnék betegen, mint hogy meghaljak, de ha valaki ezzel nem így van, akkor nyírja ki saját magát, de nehogy már az "anyja" döntse el, hogy él vagy hal...
2011. ápr. 22. 21:16
 20/34 anonim ***** válasza:
11%

Az 1950-es évektől egészen napjainkig körülbelül 5-20 millió közötti gyerek nem született meg az abortusz következtében.

Gratulálok sikeresen teljesítetted a küldetést! Nem csodálom, hogy 8 millió magyar van, ebből kb 2 millió más nemzetiségű.

A sors kíméljen meg attól téged, hogy neked megint gyereked legyen. Adtad volna árvaházba és örökbe fogadták volna.

Sajnálom a gyereket, téged nem!!

Mert attól, hogy anya vagy és a hasad alatt van/ volt a gyereket jogod nem volt, hogy megölesd. És elszomorító ez az eset, mert ha tiltanák az abortuszt már lehetnénk 15-20 millióan is kárpáthazában.

2011. ápr. 22. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!