Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Észrevettem, hogy önkielégítés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettem, hogy önkielégítést végez, most mi legyen?

Figyelt kérdés

Szóval egy fiú barátomnál alszok néha (nem járunk, csak barát). Nagyon kedvelem. Nos, egy szobában aludtunk külön ágyon többször is, és este is hallottam a 'cuppogást'(már kétszer is), meg reggel, mikor felkeltem, akkor még úgy csináltam, mintha aludnék, de láttam, hogy éppen recskázott. Persze ki volt takarva a lényeg, mert háttal volt nekem, úgy feküdt.

Na, és egyébként intelligens fiú (25 éves), és nem értem, hogy miért nem tud kimenni a WC-re hokizni. Engem ez a dolog már kezd idegesíteni. Tudom, hogy a fiúknak ez szükséglet, de miért pont előttem? Nem akarok utalgatni neki ilyen témában, mert abból rögtön rájönne, hogy tudom, hogy mit tett. 20/L

2011. ápr. 19. 19:42
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
bocsi, *Utolsó előtti=Hazafi93
2011. ápr. 19. 22:02
 32/44 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés miért került ide a szerelem kategóriába? Ki a szerelmes kettőtök közül, és kibe? Minek piszkálod a srácot, minek mész hozzá aludni, ha nem akarod, hogy veled feküdjön le? Hagyd békén, hogy találjon magának egy sokkal normálisabb lányt, mint te.
2011. ápr. 19. 22:08
 33/44 anonim válasza:
Látom tese vetted a fáradtságot h végigolvasd azt a pár oldalt vagy lágalábbis baj van az értelmező képességeddel
2011. ápr. 19. 22:19
 34/44 anonim ***** válasza:

Namost.

1:Ha nem vagytok legjobb barátok,mégis mi a f@szért kell nála aludnod??Nem elég nappal találkozni,meginni 1 kávét és menni a saját dolgotokra?

2.:Ha annyira intelligens vagy,akkor nem vered a hajad,hogy te mennyire okos vagy.Aki művelt,nem dicsekszik vele.

3.:Az igazán értelmes emberek meg tudnak beszélni ilyen dolgokat is.Ha te érett vagy,akkor nem óvodás szinten kell viselkedni,hogy valaki kimondja a társaságodban a maszturbáció szót és belőled kitör a röhögés meg elpirosodsz.Érett,felnőtt embereknél ilyen nincs.

4.:Ez a ki ha nem én? típus kiidegel.Te is ilyen vagy.Azt hiszed,jobb vagy,mint mások.Nem vagy jobb.Egy szellemi fogyatékosnál sem vagy jobb.Tudod miért?Mert minden ember egyenlő,senki sem jobb a másiknál.Ezen kicsit gondolkozz el.

2011. ápr. 19. 23:03
 35/44 anonim ***** válasza:

Nincs más megoldás. Meg kell vele beszélni. Nyíltan. Vállalva azt is, hogy kellemetlen lesz a helyzet. Ennyi. Ne vedd poénra. Ez komoly dolog. Arra nem is gondolsz, hogy egyszer komolyan bepróbálkozik és megerőszakol? Mert szerintem ehhez már csak elhatározás kell a részéről. 100%, hogy tetszel neki, esetleg már szerelmes is beléd. Ez a ne aggódj értem szöveg tipikus "hagyjuk a témát" szöveg. De mivel neki is fontos a kapcsolatotok, ezért fél bevallani az érzelmeit, mert fél, hogy elmaradnak a hosszú beszélgetések (nyilván nem kötsz majd mindent az orrára utána - lehet nem így lenne, de ezt hiszi), és nem lehetne annyit a közeledben, amennyit most. Aztán annyira akar téged, hogy nem bírja megállni... De ez kicsit beteges is. Szimpatikus viszont, hogy nem zavar az, ha rád gondol közben :D. Küldesz képet? :D Viccet félre téve: nem tudom, mióta ismeritek egymást, de ha jártok együtt bulizni, és te ott alszol nála, ő többet iszik, nagyobb bátorsága lesz, esetleg rád moccanhat. Lehet, hogy nem akarod majd, de őt az nem fogja érdekelni, a pia miatt...

Nem azt mondom, hogy veszélyben vagy, de akár legrosszabb esetben ez is lehet belőle, ha nem beszélsz vele. Ha okos, értelmes, akkor meg lehet vele beszélni. Ciki lesz a helyzet, de ő keverte magának a szart, hát akkor egye is meg =). Sajnos ebből az étekből neked is jut.

Valaki itt írta, hogy személyes tér, meg hogy ágyban van joga csinálni az embernek, és hogy a kérdező hibája, hogy meghallotta. Ja, ő a hibás, ő a vendég, ha rászarnak a hátára és szétcsapják fapapuccsal, akkor sem lehet egy rossz szava sem. Akkora birkák vagytok, hogy titokban legeltek... =)

2011. ápr. 20. 01:07
 36/44 anonim ***** válasza:
Nézd, már több oldalon megfogalmaztam, hogy az emberek 20 - 22 éves korukig érik el a felnőtt kort. Néhány év múlva te is másként látod majd a dolgokat. Azért vannak férfiak és nők, mert a szaporodásunkhoz ez a természet rendje. Mi, emberek kialakítottunk bizonyos társadalmi normákat, és több - kevesebb sikerrel megpróbáljuk fölé helyezni a természet adta ösztöneinknek. Ez minden próbálkozás ellenére nem mindenkinek, és nem is egyformán sikerül. A te szigorú szabályaid, amit másokra alkalmazol, benned felháborodást vált ki. Gondolj bele, vannak társadalmak, ahol az utcára sem léphetnél fedetlen arccal és testtel, nem pedig egy idegen férfival közös hálószobában. Az iszlám törvények szerint téged halálra köveznének ezért. (Lehet, Európa néhány tíz év múlva iszlám országokból fog állni.) Felnőtt fejjel gondolkozva te is belátod, hogy nem volt helyes egy számodra közömbös, idegen férfival közös hálószobában éjszakázgatni. Ha már ezt tetted, akkor pedig nem lett volna szabad észrevenned, hogy a veled együtt fekvő fiú, testét gondosan elpalástolva, érzéseit és ösztönét visszafojtva próbál könnyíteni, leggyötrőbb nemi késztetésén. Ha őt ezért gyerekfejjel megszégyeníted, azzal csak saját érzéketlenségedet bizonyítanád. Próbáld meg a világot úgy látni, hogy a szabályok nem csak másra, hanem elsősorban rád érvényesek. Hidd el, sok dolog változni fog körülötted. Felnőttnek lenni nem egy évszámot jelent, hanem egy szemléletmód váltást. Jó volna, ha belátnád, hogy nem bántani, hanem segíteni akartam neked.
2011. ápr. 20. 14:58
 37/44 anonim ***** válasza:

Sztem írtó gáz,ha legközelebb is csinálja,kérdezz rá h mégis mit csinál???Ha jó barátok vagytok könnyen megtudjátok beszélni,hogy téged ez zavar,és várja meg még elhúzol,vagy ha ennyire nem bír magával ne hívjon át magához.

Egyesek itt írják h ilyen természetes meg olyan blabla...azért nem kéne állat módjára viselkedni...Komolyan mondom nem értem az embereket.

2011. ápr. 20. 21:04
 38/44 A kérdező kommentje:

Nem mondtam, hogy okos vagyok, azt se, hogy intelligens. Csak szeretem az intelligens viselkedést, mert ha én, ha mások úgy tesznek, akkor nekem is könnyebb nem túlzásba vinni az érzékenykedést.

Felvilágosult vagyok szerintem, bár lehet, hogy ez a soraimból nem látszik. Hiába gondolkodok általában liberálisan, de ha egyszer ez a téma megüti az ingerküszöbömet, arról nem tehetek.

És erről beszélek, könnyű kívülről adni az instrukciókat, hogy "Ne barátkozz vele, mert szemétség." Erről beszélek.

Az ilyen tanácsoktól csak tragikusabban érzi az ember magát. Most akkor ne barátkozzak fiúkkal, mert az esetek többségében én leszek a szemét. Nem barátkozok lányokkal, mert utálom a rivalizálást. Akkor kivel? Vegyek egy kutyát? Nevezzem el Bobbynak és vele beszélgessek, miközben sétáltatom a parkban? Aszentségit már...ennyi tragédiát egy rakáson.:S

2011. ápr. 20. 21:10
 39/44 A kérdező kommentje:

És ezt utálom, hogy az emberek ellentétes tanácsokat adnak: "Ha őt ezért gyerekfejjel megszégyeníted, azzal csak saját érzéketlenségedet bizonyítanád....

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:58 "

Sokan itt írják, hogy beszéljek vele 'értelmesen', de ezt én is érzéketlenségnek tartom! Nem lehet mindent racionalizálni. Én pl. nagyon szarul érezném magam a helyében, ha lealáznának a saját perverz baklövésemmel. Majd ha lesz egy élettársam, akkor vele meg tudnám beszélni az ilyen kaliberű 'gáz témákat', de így.

Hogy miért aludtam egy szobában vele? Hát mert ha valakit megkedvelek ennyire, akkor ahhoz nagyon ragaszkodok, és ha elkezdek valakivel egy számomra izgalmas eszmecserét, akkor nem akarom abbahagyni, mert ritka az ilyen, ezért számomra nagyon is értékes. Hát ezért. Élvezni akartam a társaságát sokáig...de semmilyen az ő testével kapcsolatosat. :/

A felnőtté válás filozófiai kérdésén meg már én is gondolkodtam, csak hát a saját mentorunkká nehezebb válni, mint bárki másévá.

2011. ápr. 20. 21:19
 40/44 Avenged ***** válasza:
Nagyon megbantanad ha tudasara adnad... Amugy lehet hogy vonzodik hozzad szexualisan es minnel kozelebb szeretne orgazmust "rad" es tuttodra szeretne ezt adni hogy szivesn eltoltend veled par romantikus orat. :) de lehet az is hogy nem szeretne miadtad kenyelmetlen orgazmust maganak. Remelem kicsit segitett a velemenyem.ti meg huzzatok el ha nem tudtok ertelmesen beszelni egy csajjal. Tisztelettel: Zsolti
2011. ápr. 21. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!